ROMANTICKÉ DRAMA

Život jde dál, TV Nova, 8. 8. 2011, 20:00

V pondělí máme po víkendu těžký pracovní den a proč ho tedy nezakončit romantikou? Otevřete si víno, připravte si lehké občerstvení a nechte se unášet pravou láskou na televizních obrazovkách. Tentokrát poznáte, že nic nemusí být tak ideální, jak se na první pohled zdá, a že i tu největší a nejpravější lásku může zakrývat mrak.

  • Sledujte romantické drama o tragické ztrátě, odhalených tajemstvích a lásce, která čeká na nečekaných místech. V hlavních rolích uvidíte Jennifer Garner.

DETEKTIVKA

Vraždy na britském venkově, Slečna Marplová: Cukání v palci, ČT 1, 10. 8. 2011, 20:00

Léto je skoro v polovině a možná už nám všem chybí pravidelná dávka detektivek a vyšetřovatelů. Vaše strádání přichází napravit slečna Marplová, která se rozhodne vyřešit smrt a ztrácení se starých dam za prapodivných okolností z domova důchodců. Společně s nudící se manželkou plukovníka Beresforda, Pentličkou, začíná rozplétat klubíčko záhady.

  • Kam až je to nakonec dovede?

Kafe.cz zjistilo:

  • Prapůvodními hrdiny tohoto románu Agathy Christie (vyšel v r. 1968) jsou Tommy a Pentlička, posléze manželé Beresfordovi, kteří řeší záhady všeho druhu s nemenším úspěchem než slečna Marplová nebo Hercule Poirot. Britští televizní tvůrci se tentokrát zřejmě rozhodli zprostředkovat setkání literárních postav a přizvali k řešení záhady kolem starého obrazu i slečnu Marplovou.

THRILLER

Pravda, TV Nova, 12. 8. 2011, 9:55

Novináři a speciálně ti investigativní. Již mnohokrát se dostali kvůli svým reportážím do problémů. Přesto je ale do nebezpečí táhne touha po uznání a adrenalin. Stejně tak se do svých reportáží pouští filmová novinářka Amélie, která chce odhalit nelegální obchod s pozemky. Bohužel je zavražděna. Do vyšetřování okolností jejího úmrtí se vrhne její nejlepší kamarádka, taktéž novinářka.

  • Podaří se jí odhalit vraha své kamarádky?

AKČNÍ KOMEDIE

Milenec je zločinec! TV Nova, 13. 8. 2011, 20:00

Martha Durandová v podání Meg Ryan nemá příliš šťastný život. Jako teenager otěhotněla, manžel skončil ve vězení a jí nezbylo, než se stát hlavou rodiny a přestat se radovat ze života. Její syn byl jedinou radostí. Henry jako agent FBI cestuje po světě a když se po delší době vrátí domů, nepoznává vlastní matku. Zbohatla, zhubla, vypadá mladě, je sexy a randí. A to je ta potíž.

  • Co má asi tak dělat agent FBI, když zjistí, že nový přítel jeho matky Antonio Banderas je podle všeho hledaný zločinec, který navíc chystá velkou loupež?

KOMEDIE

Baba na zabití, TV Prima, 14. 8. 2011, 20:00

Rozhodli jste se koupit nemovitost? Chcete dobrou cenu, krásné prostředí, atmosféru domova a příjemné sousedy…do klína vám spadne dokonalá nabídka. Pozor na domy snů, mohou mít jeden háček. Stejně jako v americké komedii s Drew Barrymore a Benem Stillerem. V dokonalém domě snů totiž žije podnájemnice – stará žena paní Connellyová. A přestože se na první pohled zdá, že je milá a její dny budou brzy sečteny, opak je pravdou.

  • Sledujte, co všechno bude muset mladý pár přetrpět a jak to nakonec dopadne.