Odrazuje vás od členství ve věrnostních či zákaznických programech myšlenka toho, že ve své peněžence budete muset nosit spoustu plastových kartiček? Nechcete ztrácet čas registrací do věrnostních či zákaznických programů na pobočce? Právě pro vás je zde mobilní aplikace Portmonka, díky které můžete mít všechny výhody věrnostních a zákaznických programů na jednom místě – ve svém mobilním telefonu. Navíc, v této aplikaci najdete i pravidelně aktualizovaný přehled akčních kupónů, se kterými je možné ušetřit například u těchto společností (výčet platný k 21. 2. 2018):

- Booking
- Zoot
- Datart
- Kasa
- Tescoma
- Tchibo
- Albi
- Orsay

Kompletní přehled aktuálních slevových programů najdete přímo v aplikaci, kterou si můžete stáhnout do zařízení s operačními systémy Android a iOS (odkazy ke stažení níže):

Ta část z vás, kteří cestují vlakem, například ocení možnost uložení informací z In-karty Českých drah. Zákazníkům nakupujících střídavě ve více supermarketech jistě ocení to, že do Portmonky lze nahrát i data ze zákaznických karet prodejců jako Tesco, Globus, Billa či Penny Market. Kompletní výčet dostupných věrnostních a zákaznických programů najdete přímo v aplikaci. V případě, že zde nenajdete možnost vložení informací těchto programů pro konkrétního prodejce, nezoufejte. Do Portmonky lze ručně vložit informace prakticky z jakékoliv zákaznické či věrnostní karty pracující na bázi čárových kódů či alfanumerického značení.

Aplikace Portmonka se těší velkému zájmu jak samotných členů věrnostních a zákaznických programů, tak odborné veřejnosti. Od svého vydání, Portmonka registruje 400 000 stažení, 1 400 000 registrovaných členství ve věrnostních či zákaznických programech a ocenění „Mobilní aplikace roku 2017“ v segmentu životní styl.

Začněte i vy využívat chytře výhod věrnostních a zákaznických programů, stejně jako možnosti úspor prostřednictvím akčních kupónů, stáhněte si ještě dnes do svého mobilního telefonu aplikaci Portmonka.