Začala ji trápit celulitida, figura už neměla takovou linii. Legíny Sanacell jí výrazně během měsíce napomohly radikálně vylepšit postavu.Upřímná a naprosto realistická výpověď Lenky ozřejmí, nakolik je spektrum účinků legín Sanacell široké.

Mohou se využít jako prevence a léčba CELULITIDY, což je jejich primární funkce, ale také například jako podpůrná a doplňková léčba po liposukci, pro kompresi v oblasti stehen po skleroterapii nebo jako pasivní aktivace svalstva stehen a hýždí po masážích.

Velmi vhodné jsou i při redukci nadváhy. Tyto legíny sice za nikoho neshodí přebytečné kilogramy, ale pomohou s objemovými úbytky, které jsou 2–3 cm za měsíc v oblasti stehen a 3–4 cm v pase.

Ostatně více Lenka, kterou jsme zastihli ve fitcentru.

Lenko, proč jste toužila něco na postavě vylepšit. Jiná by vám mohla závidět...

Jako každý rok jsem rekapitulovala své úspěchy i neúspěchy. A jelikož se okrajově věnuji modelingu, tak jsem se podívala do zrcadla. Řekla jsem si, že by nebylo od věci trošku na sobě zapracovat. Zároveň jsem byla před koncem roku oslovena společností, která je výhradním distributorem legín SANACELL, zda bych se nechtěla stát tváří tohoto výrobku.

Pro koho jsou tedy legíny vhodné?

Já jsem si je oblíbila při jízdě na ortopedu. Dají se však využít při joggingu, nordic walkingu, jízdě na kolečkových bruslích, spiningu, posilování ve fitcentru či při squoshi. Spektrum využití je velké. Já je například nosím i na spaní, protože trpím syndromem studených nohou, mám nízký tlak.

Mám kamarádku, která moc nesportuje a tyto legíny využívá také. I ona po třech týdnech hlásila značný efekt v inkriminovaných partiích. Nosí je do práce, bez problému je schová pod džíny, šaty. V mrazu jsou prý velmi příjemné.

Jak tedy hodnotíte tento produkt?

Značka SANACELL mě velmi nadchla. Má samozřejmě jisté nedostatky. Když budete legíny oblékat pravidelně, pak za měsíc nošení dojde k razantním úbytku objemu v daných partiích. Což znamená menší konfekční velikost - pokud chcete funkčně pokračovat dál. To je ale zároveň důkaz, že fungují. Proto je člověk ochoten do menší velikosti investovat. S tím jistě bude řada žen souhlasit.

Více na www.sanacell.cz