Na Gurmánské cestě s BonyBony.cz už jsme procestovali spoustu zemí a vy jste se mohli zamilovat do vybraných lahodných pokrmů, které hrdě reprezentují světové země.

Za tu dobu jsme zpozorovali velice zajímavou věc. Muži se podobají národním kuchyním a naopak. Pojďte se s námi podívat napříč kontinenty, abyste věděli, co od okouzlujících cizinců očekávat. A navíc pár libůstek z milostného života!

Začněme zemí letních lásek. Italové jsou vášniví a nikdy se s nimi nebudete nudit. Rádi překvapují a za každé okolnosti skvěle vypadají. Stejně tak, jako menu v restauraci COMO – luxusně vypadající, překvapující svou dokonalou chutí…

Japonští muži jsou úplně jiným šálkem „čaje“. Oproti Italům jsou odměření, tvrdě pracují, ale touží mít vše perfektně propracované a sladěné. Výsledkem toho je sushi, ve kterém se všechny tyto vlastnosti odráží. Vychutnejte si vizuální i chuťovou dokonalost sushi v restauraci Sakura!

Žhavé to může být i v Chorvatsku a Španělsku. Tam ale kroťte své vášně na plážích! „Odměnou“ by vám poté byla tučná pokuta nebo dokonce až 30 dnů ve vězení. A žádné užívání. Radši se vydejte do La Bodega Campo, kde vás skvělá večeře navnadí na romantické chvilky!

Pokud se chystáte na společnou dovolenou do Irska, přibalte si do kufru i prezervativy. V téhle katolické zemi byste je hledali tak dlouho, že by z vás i ta poslední kapka vášně vyprchala. Radši si zajděte na skvělé irské menu v Murphy´s pub a vše ostatní už je jen ve vaší režii.

Milujte se o prázdninách světově a navštivte s Gurmánskou cestou co nejvíce zemí. Věřte nám, že to bude stát za to!