Restaurace si tu zakládají na spolupráci s místními farmáři a ze sezonních surovin připravují pokrmy inspirované původními regionálními recepty.

Jeden z nejpoužívanějších produktů je sýr. Krávy se tradičně na jaře vyhánějí z údolí na horské pastviny, v létě až na travnaté vrcholky a na podzim zpátky do údolí. Tak má dobytek téměř stále zaručenou čerstvou stravu a z alpského mléka pak vznikají kvalitní sýry.

Sýrové a další speciality

Nejznámější je tvrdý Bergkäse - čím déle zraje, tím má kořeněnější chuť. Typický pro oblast Montafon na východě Vorarlberska je jemně aromatický odstředěný nízkotučný Sura Kees.

Kulinářská rarita je Gsig nebo Sig, který vzniká zkaramelizováním syrovátky. Často se využívá při přípravě mražených krémů.

K nejstarším pokrmům patří Riebel, jenž dříve sytil hlavně chudé lidi a sedláky. Vaří se z vody, mléka, kukuřičné krupice a přepuštěného másla. Ztuhlá kaše se nakrájí a opeče. Dnes se často podává s kávou ke snídani.

Z jablek a hrušek se vyrábí kvašená ovocná šťáva Most, která patřila dlouho vedle vody k nejběžnějším nápojům.

Nakyslá chuť je velice osvěžující. Má ovocné aroma, lehce perlí a obsahuje asi osm procent alkoholu. Hrušky jsou také výchozí surovina k výrobě známé místní pálenky Subiter a speciální druh třešní dal vzniknout pálence Fraxner Kriase, pojmenované po vesničce Fraxern, kde se vyrábí.