Kurz vaření s časopisem Gurmet: Příprava masových specialit

Kurz vaření s časopisem Gurmet: Příprava masových specialit

Na českém gastronomické nebi se dějí skvělé věci a časopis Gurmet u toho nesmí chybět! Přidejte se do party gurmetů a přijďte 23. ledna zjistit, jak máte správně zacházet s masem, abyste z něj připravili dokonalý labužnický zážitek.

V tomto, již 12. kurzu vaření, který časopis Gurmet organizuje spolu se školou vaření Chefparade, se naučíte připravovat drůbeží, telecí i vepřové maso a obohatíte svůj jídelníček o nové delikatesy!

Šéfkuchař Chefparade vás na tomto kurzu naučí připravovat telecí saltimboccu, vepřovou kýtu s parmskou šunkou a šalvějí, strip loin steaky aux champignons (steaky z roštěnce se žampiony), domácí hamburger, kachní prsíčka na pomeranči a jako bonus dokonalá příloha v podobě gratin de pommes de terre, zapečených brambor se smetanou. Vše, co na kurzu uvaříte, také samozřejmě ochutnáte.

Kdy: V pátek 23. 1. 2015 od 16 hodin

Kde: Chefparade Holešovice, areál Holešovické tržnice, budova č. 36, Bubenské nábř. 306/13

Cena: 1 490 Kč

Jak se přihlásit: vše najdete ZDE, případně se můžete přihlásit mailem: kurzy@igurmet.cz

Zde si můžete stáhnout dárkový certifikát a kurzem vaření někoho obdarovat.



 

Příběh o lásce, zdraví a penězích

I největší optimisté mohou mít v životě smůlu. O tom svědčí příběh 30leté Zuzky, maminky dvou dětí, která musí po manželově úrazu čelit nepříjemné…

čtenářů si právě čte tento článek