• S hlavní výhrou 5 000 000 Kč, celkovými výhrami 65 000 000 Kč a neuvěřitelnými 24 šancemi na výhru na každém losu nikdy nebylo snazší proměnit jeden los na skutečný poklad!

Jak hrát

Los obsahuje dvě hrací pole krytá neprůhlednou stírací vrstvou nazvaná Hra 1 a Hra 2.

Hra 1
Hrací pole je rozděleno na dvě části. Horní část tohoto pole je označena jako "Výherní čísla" a dolní část jako "Vaše čísla". Po setření stírací vrstvy se v horní části nazvané "Výherní čísla" objeví 4 výherní čísla a v dolní části nazvané "Vaše čísla" se objeví herní symboly, které představují buď čísla, nebo výherní symbol cihla s výherní částkou. Pokud se kterékoli číslo uvedené v části pole nazvané "Vaše čísla" shoduje s některým výherním číslem, sázející vyhrává částku uvedenou u tohoto čísla. Pokud sázející najde v poli "Vaše čísla" výherní symbol cihla, vyhrává dvojnásobek částky uvedené pod tímto symbolem.

Hra 2
Hrací pole je rozděleno na dvě části. Levá část tohoto pole je označena jako "Výherní symbol" a pravá část jako "Vaše symboly". Po setření stírací vrstvy se v levé části nazvané "Výherní symbol" objeví 1 výherní symbol a v pravé části nazvané "Vaše symboly" se objeví herní symboly, které představují symboly s výherní částkou. Pokud se kterýkoli symbol uvedený v části pole nazvané "Vaše symboly" shoduje s "Výherním symbolem", sázející vyhrává částku uvedenou u tohoto symbolu. Pokud sázející najde v poli "Vaše symboly" výherní symbol diamant, vyhrává dvojnásobek částky uvedené pod tímto symbolem.

Informace o prodeji

Prodej losů bude ukončen 31. 7. 2015. Výhry, které nebudou uplatněny do 31. 8. 2015, propadají ve prospěch loterie. Nevyplatí-li provozovatel výhru bezprostředně, je povinen vyplatit ji nejpozději do 60 dnů od uplatnění nároku na výhru.

Sázející uplatňuje svůj nárok na výplatu výhry předložením losu okamžité loterie kterémukoli prodejci. Výplatu výher do 1 000 Kč včetně provádí jakýkoli prodejce. Výplata výher do částky 20 000 Kč včetně je možná u kteréhokoli prodejce pouze po dohodě sázejícího s prodejcem o možnosti výhru vyplatit nebo ve sběrnách určených pro výplatu vysokých výher nebo přímo v SAZKA sázková kancelář, a.s. Výplata výhry ve výši 5 000 000 Kč a vyšší se uskutečňuje přímo v sídle Provozovatele.