Naplánujte si léto podle svého gusta a prožijte dovolenou ve Španělsku, Chorvatsku, Portugalsku, anebo v Německu. Právě v těchto evropských státech se nacházejí rekreační domy v bezprostřední blízkosti koupání, vodních radovánek, architektonických i přírodních drahokamů, rodinných atrakcí a bujarého nočního reje. Apartmány, chałupy a rekreační domy si můžete objednat kdykoliv během roku, jednoduše ze dne na den. Dnes si nemohou všichni naplánovat dovolenou v patřičném předstihu. Využijte last minute a dopřejte si relaxaci u moře za skvělé ceny!

Chorvatsko - Jadran jako na dlani

Není pochyb o tom, že dovolená v Chorvatsku je jedna z nejpřitažlivějších. Prázdninové domy najdete u Jaderského moře a v těsné blízkosti šperků zapsaných na seznam světového dědictví UNESCO. Nadšence vodních sportů nemine potápění a surfování. Rodiny s malými dětmi ocení odpočinek na ostrovech Krk, Pag, Rab či Korčula.

Na ostrovech Chorvatska si užijete písečných pláží s mírným vstupem do moře. Jen si představte, že si můžete pronajmout vily s vlastním bazénem, saunou i vířivkou! Vyzkoušejte ubytování Korčula. Jen tak poznáte útulné apartmány, okolní romantické ostrůvky i prehistorické jeskyně Spilinski na vlastní oči.

Španělsko - odpočinek na Baleárských a Kanárských ostrovech

Impozantní španělské památky se před vámi otevřou na pevnině. Určitě oceníte prohlídku Barcelony a Córdoby. Skvělým tipem jsou rekreační domy Baleárských a Kanárských ostrovů. Kdo by odolal dovolené na Mallorce, Ibize anebo La Palmě a Gran Canaria? Dámy ocení opalování, děti zaujme stavění hradů z písku a pánové okusí adrenalinové sporty.

Možná se vám zalíbí prázdninový dům na Lanzarote s vlastním bazénem, velkou terasou se zahradním nábytkem a golfovým hřištěm v dosahu 4,5 km. Pokud vás omrzí lenošení u bazénu, vyrazte k moři a vyzkoušejte vodní sporty či delikatesní pokrmy ve stylových restauracích.

Portugalsko - koupání, golf i cyklistika

Nádherné Portugalsko se pyšní více jak 300 slunečními dny v roce. Samozřejmě nechybí písečné pláže, romantické zátoky, dechberoucí přírodní divy i majestátní architektura. Tato evropská země je poseta golfovými hřišti, cyklostezkami i nočními bary! Dopřejte si osvěžující portské víno a návštěvu diskoték. Dovolená v Portugalsku nadchne po všech stránkách.

Milovníci sportovních zážitků si přijdou na své díky ubytování Costa de Prata. Sluneční paprsky, vyjížďky lodí na otevřené moře, poklady architektury, obrovské mořské vlny ideální pro surfování, to je Silver Coast.

Tropical Island - německá exotika

Rádi byste si dopřáli tropické teploty i v chladnějším počasí, ale nechce se vám cestovat daleko? Upřednostněte rekreační domy Tropical Islands v Německu. Unikátní komplex s písečnými plážemi se zlatavým pískem, tobogány, atrakcemi pro děti, plážovými bary, palmami a restauracemi se nachází 60km jižně od Berlína. Z Prahy jste tam autem pohodlně po dálnici kolem Drážďan směr Berlín za necelé 3 hodiny! Chalupy Německa v Tropical Island voní komfortem a útulností.

Výhody NOVASOL pro rok 2018

Zalíbila se vám dovolená ve vlastní režii? Udělejte si ji ještě příjemnější a to díky výhodám 2018 od NOVASOL! Vyberte si jeden z mnoha rekreačních domů a vychutnávejte si magické bonusy! Pro všechny, kteří si objednají dva týdny a více dovolené na rok 2018 do 30. 9. 2017, dostanou v prosinci poštou NOVASOL knihu „100 nejhezčích prázdninových domů.“ Nabízí se také možnost storna nebo překnihování bez poplatku až do 1. 10. 2017 a záloha jen 1.400 CZK (do 1. 10. 2017). Mrkněte si na další slevy a výhody, protože je s nimi dovolená veselejší!

Objednejte si REKREAČNÍ DOMY, APARTMÁNY, CHATY A CHALUPY s NOVASOL už teď!