Missy a Alejandro se chtějí vzít. Na tom by nebylo nic tak divného, jen kdyby se do věci nevložila Alejandrova přísně katolická matka, která se nečekaně rozhodla letět přes půl světa, aby se chystané svatby zúčastnila. A právě její bigotní přístup k víře se neslučuje se skutečností, že manželé Griffinovi, kteří Alejandra vychovali jako vlastního, jsou rozvedeni.

Exmanželé Don a Ellie Griffinovi se tedy pustí do ne zrovna šťastné taškařice a rozhodnou se, že před Alejandrovou biologickou matkou zahrají po dobu svatby spokojený manželský páreček. Což je možná zábavné pro jejich děti Lylu a Jareda, ale už méně pro Donovu dlouholetou partnerku Bebe. K tomu si přidejte oddávajícího kněze otce Moinighana v podání Robina Williamse a musí vám být jasné, že je všechny čeká opravdu perný víkend!

Důvody, proč na film do kina vyrazit

  • Pokud milujete příjemné oddechovky, je tenhle film tou pravou trefou.
  • Obsazení je skutečně hvězdné. Setkáte se tu s fenomenálním Robertem De Niro, nestárnoucí Susan Sarandon, sympatickou Diane Keaton nebo skvělým Robinem Williamsem.
  • Je to komedie, u které se určitě zasmějete.
Režie: Justin Zackham
Scénář: Justin Zackham
Hrají: Amanda Seyfried, Robert De Niro, Katherine Heigl, Robin Williams, Topher Grace, Susan Sarandon, Diane Keaton, Ben Barnes, Marc Blucas, Christa Campbell, David Rasche, Christine Ebersole, Patricia Rae, Joshua Nelson, Kyle Bornheimer, Ana Ayora

Podívejte se na ukázku k filmu

Zdroj: Youtube

V kinech teď také uvidíte: Jedlíci aneb Sto kilo lásky. Film, který "má váhu" nebo Bezpečný přístav