Billy a Nick jsou přátelé, kteří půlku života strávili zdokonalováním svých prodejních fíglů, a věří, že úspěch tkví v pilné práci a dodržování pravidel. Navzdory svému jistě chvályhodnému přístupu dostanou padáka.

Protože chtějí dokázat, že nepatří do starého železa, podaří se jim získat prestižní stáž ve firmě Google. Má to ale háček. Mezi dalšími zájemci o pracovní místa je celá tlupa geniálních univerzitních studentů. Teď je tedy čeká souboj s elitou národa. Ve firmě, kde tajemství úspěchu není založeno na hledání, ale na vyhledávání. Google je totiž místem, kde se sny stávají realitou...

Ve své nové práci začínají od nuly - v Googlespeaku jako Noogleři. Obklopeni o polovinu mladšími a talentovanými lidmi musí najít způsob, jak překonat generační bariéru. Cíl je jasný: být povýšen z Nooglera na Googlera - zaměstnance na plný úvazek. Podaří se jim to?

Důvody, proč na film do kina vyrazit:

  • Na své si přijdou ti z vás, kteří stejně jako hlavní hrdinové touží po jobu ve firmě snů - Googlu.
  • Můžete se těšit na zdařilé hlášky i podařené scénky.
  • Pokud patříte k milovníkům podivínů (třeba v Teorii velkého třesku), přijdete si na své. Jejich koncentrace je tu skutečně značná.

Kritika říká:

Kritika přirozeně kritizuje okatost reklamy. O tom ostatním si musíte udělat obrázek sami...

Režie: Shawn Levy
Scénář: Vince Vaughn
Hrají: Owen Wilson, Vince Vaughn, Rose Byrne, Will Ferrell, Dylan O´Brien, Joanna Garcia Swisher, Tobit Raphael, Max Minghella, Josh Gad, Jessica Szohr, Tiya Sircar, Anna Enger, Josh Brener, Troy Faruk, John Goodman

Podívejte se na ukázku k filmu

Zdroj: Youtube

V kinech teď také uvidíte: Muž z oceli - Superman se vrací nebo Světová válka Z - Boj o záchranu Země