Robert Miller je velmi úspěšný muž, který se sebevědomě usmívá z titulku časopisu Forbes a má tak trochu pocit, že mu všechno projde.
V jeho luxusním domě na něj čeká loajální manželka, ve firmě je mu oporou ctižádostivá dcera a rozptýlení nachází v náruči krásné mladé milenky. Na první pohled to vypadá jako ideál, že? Vše je ale iluze.
Robertovo obchodní impérium má totiž kvůli nesčetným podvodům značné problémy a je třeba se ho zbavit. To se tak úplně nelíbí dceři Brooke, budoucí dědičce. Když pak Robertovou vinou zahyne při autonehodě jeho milenka, život se mu začne hroutit jako domek z karet. Miller má v patách policii, bojuje o čas a zároveň je konfrontován s limity svého morálního pokrytectví. No nejste zvědaví, jak tohle dopadne?

Tři osudové ženy Richarda Gereho alias Roberta Millera

  • Manželka Ellen při něm stojí celý život a podporuje ho.
  • Dcera Brooke je vzdělaná, ambiciózní a jednou po něm převezme firmu.
  • Milenka Julie je Francouzka a obchodnice s uměním. A jak už to tak chodí, se svou rolí ve vztahu k Robertovi se nechce jen tak spokojit...

Důvody, proč na film do kina vyrazit

  • Děj vás prostě strhne a nebudete mít čas se pomalu ani nadechnout, natož chroupat popcorn.
  • Dle fimových kritiků se jedná o velmi zdařilý snímek, který ocení i náročný divák.
  • Přesto, že je v téhle roli Richard Gere spíš za padoucha, prostě vám to nedá a budete mu držet palce. Uvidíte!

Režie: Nicholas Jarecki
Scénář: Nicholas Jarecki
Hudba: Cliff Martinez

Hrají: Richard Gere, Tim Roth, Susan Sarandon, Brit Marling, Monica Raymund, William Friedkin, Laetitia Casta, Evelina Oboza, Josh Pais, Chris Eigeman, Stuart Margolin, Nate Parker, Jennifer Butler, Larry Pine, Austin Lysy, Curtiss Cook, Gabrielle Lazure, William Henderson White, Shawn Elliott, Sophie Curtis

Podívejte se na ukázku k filmu

Zdroj: Youtube

V kině nyní také uvidíte: Martin a Venuše nebo Terapie láskou