Pondělí

Z exotické dovolené si přivezli více než jen zajímavé zážitky. Postihly je tropické nemoci, které vážně poškodily jejich zdraví. Parazitolog doktor Chiodini se jím pokouší pomoci. Britský dokument Nakazil jsem se v cizině sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Sledujte osudy šesti lidí, kteří jsou propojeni rodinnými, mileneckými a pracovními vztahy. Každý díl kopíruje jeden den v životě postav, kdy se jejich osudy zajímavě protnou. Ve slovenském seriálu Nikdy neříkej nikdy se mimo jiné představí Aňa Geislerová. Devátou epizodu si nenechte ujít v devět hodin večer.

Poznejte neobyčejný svět celebrit. Hvězdy, jak je neznáte! Zjistěte, co prominenti skrývají a čím se naopak chlubí. Nový life-style magazín Prominenti moderuje Jitka Asterová. Nenechte si ho ujít v deset hodin večer.

Evropskými metropolemi vás provedou populární osobnosti, které mají k danému místu osobní vztah. Poznáte luxusní hotely i obyčejný život. V první epizodě českého cestopisného dokumentu Hvězdy na cestách zavítáte do Svatého Mořice. Tip TV Barrandov sledujte od 22:35.

Úterý

Bud Spencer a Terrence Hill slíbili svému otci, že dodrží rodinnou tradici a stanou se bandity. Problémem je, že jsou neuvěřitelně nešikovní a svou novou roli tak nedokážou plnit. Italskou westernovou komedii Malý unavený Joe sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Tři hosté v talkshow Martina Dejdara a Kateřiny Hrachovcové. Vždy se můžete těšit na velmi známou osobnost, na zajímavou osobnost a hosta z řad diváků. Překvapením pořadu budou neznámá videa ze života slavných. Kabaretní talkshow Mazec sledujte ve 22:15.

Středa

Která zvířata mají nejsilnější stisk ve svých čelistech? Na světě žije 23 druhů aligátorů. Dobrodruh Brady Barr se vydává za posledními třemi, které dosud nechytil. Druhou epizodu britského dokumentu Nebezpečná setkání sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Sladký život dospělých může být pořádně trpký. To poznává šestice čerstvých vysokoškoláků. V českém televizním seriálu ze studentského života Bylo nás šest se představí Martin Zounar, Ivana Chýlková a další. Druhou epizodu si nenechte ujít v devět hodin večer.

Na ostrově poblíž Seattlu bylo před sedmi lety spácháno sedm vražd. Právě na tomto ostrově plánují Henry a Trish svou svatbu. Pozvou si spoustu přátel a celou rodinu, ale tragické události se po sedmi letech vracejí. Postupně začínají lidé umírat a někdo musí být vrahem. Devátý díl amerického mystery seriálu Ostrov smrti sledujte ve čtvrt na jedenáct večer.

Čtvrtek

Leo Shepherd je slavný spisovatel, který si do Švédska jede pro Nobelovu cenu. Cestou ho ovšem unese tajemný motorkář. Tím je ve skutečnosti drogově závislý syn Paul, který si s otcem chce vyrovnat účty. Koprodukční film s Gérardem Depardiem Únosce sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Být chudým aristokratem žijícím ve zchátralé tvrzi není jistě nic příjemného. Veselá parta kolem Ivana Mládka i tak nešetří humorem. Rodina Cyranů se po dvou letech šťastně vrací do svého zámku. Dědictví ovšem stačilo pouze na odkoupení jeho poloviny. Z ostrova se tak stává poloostrov. Devátý díl úspěšné konverzační komedie Cyranův poloostrov sledujte v deset hodin večer. Cyranovi se zamýšlejí nad historií svého šlechtického rodu.

Ugo Fantozzi je pojem, který patří do zlatého fondu evropské kinematografie. Připomeňte si neuvěřitelná dobrodružství tohoto věčného smolaře. Paolo Villagio tentokráte jako maskot v kasinu a další příhody. Italskou komedii Nesnáze pana účetního sledujte deset minut před jedenáctou hodinou večerní.

Pátek

České filmové pátky tentokrát patří komedii s Milošem Kopeckým v hlavní roli. V roli nedůvěryhodného zaměstnance agentury se rozhodne vylepšit svůj zjev, aby působil trochu vlídně. Nový plnovous se ale minul účinkem… Sledujte českou komedii Flám od 20:05.

Politická satira na televizních obrazovkách je skutečný unikát. Existuje jen jedna osoba, která politikům sebere úsměv z tváře. Zuzana Bubílková je zpátky v plné formě a má nabito ostrými. Sledujte Politickou střelnici od 21:45.

Páteční noc pokračuje dalším českým snímkem. Tři legendy staré Prahy zfilmované do morbidních příběhů. Strach a děs Vás čeká od 22:25 v českém hororovém filmu Pražské noci.

Sobota

Sobotní ráno bude v následujících týdnech patřit cestě do pravěku. S využitím nejmodernější vědy a výzkumu se vydáme po stopách pravěkých predátorů. Dnes se podíváme za parybou Megalodon. Začátek dokumentu Prehistoričtí lovci je od 08:45.

Sobotní odpoledne Vás pobaví francouzsko-belgická komedie. Vycházející hvězda kosmetické společnosti má nalinkovanou budoucnost, kterou jí může narušit jen jediná věc… dítě. Komedie Dítě na cestě začíná od 13:10 na Barrandově.

Sobotní večer bude patřit talkshow. Jan Saudek je úspěšný, osobitý a kontroverzní muž. Talkshow Jana Saudka - speciál je stejná jako její moderátor. Hosty pořadu budou slavní rodiče a jejich slavné děti. Začátek na Barrandově od 20:05.

Noc bude na Barrandově v hollywoodském duchu. Strhující příběh o zločinu, trestu a vykoupení představí herecká esa M. Freemana a B. B. Thortona. Začátek příběhu Muž, který zabil bude od 21:05.

Neděle

Nedělní ráno bude patřit lidskému tělu. Víte, jak reaguje v extrémních situacích? Může člověk například přežít přelet tornáda? To zjistíte v unikátním dokumentu, který dnes bude zaměřený na naše smysly. Lidské tělo: Hranice možností začíná od 08:30.

Dva rivalové na život a na smrt budou muset spojit své síly. Jeden má luxusní restauraci a druhý bistro. Podaří se jim společně a utvořit tým profesionálů. Sledujte komedii Zlatý poklad od 13:25.

Odpolední čas bude i tento týden patřit vínu a dobré zábavě. Vrátíme se do Pálavic opět zachránit místní družstvo. V. Menšík pokračuje ve filmu Zralé víno v excelentních hereckých výkonech za doprovodu M. Kopeckého od 15:15.

Každý má svůj sen, jak chce vypadat. A protože sny se mají uskutečňovat, Blanka Hašková, expertka na účesy a životní styl Vám je splní. Sledujte nový life-stylový pořad Salon snů na TV Barrandov od 18:35.

Nedělní podvečer bude patřit dalšímu příběhu inspirovanému skutečnou životní událostí. Sáře byla unesena dcera a únosce jí neustále sleduje. Dostane se do jejího bytu, auta a také mobilního telefonu. Napínavý příběh Není kam se schovat začíná od 20:05.

Unikátní dokumentární cyklus o různých podobách lásky a vášně pokračuje novými díly na Barrandově. České milování Vám tentokrát bez předsudků a zábran nabídne vyprávění o lásce motorkářské. Skutečné příběhy ze života obyčejných lidí sledujte od 21:45.

Nedělní noc bude následující týdny patřit kontroverznímu seriálu Třicet případů majora Zemana. Dnešní epizoda „Klauni“ nás zavede na literární večer, kde byla postřelena známá zpěvačka. Začátek seriálu je od 22:35.

Více informací na www.barrandov.tv