Jaké sváteční menu podává Karel Gott?

Je milovník života a k němu neodmyslitelně patří dobré jídlo. Přinášíme vám dva zpěvákovy vyhlášené recepty, které jsou ideální pro nadcházející sváteční chvíle. Vyzkoušejte jeho provensálskou rybu a bramborový salát.

Provensálská ryba podle Karla Gotta

„Aby se skutečně povedla, budete potřebovat čtyři filety z čerstvého mořského ďasa (každý kolem 180 gramů), 1 dl smetany, 0,5 dl bílého vína, 50 vypeckovaných černých oliv, 8 menších brambor, 2 dl olivového oleje, 1 stroužek česneku, 1 feferonku a 2 stonky mladé cibule. A samozřejmě koření – rozmarýn, oregano i tymián – a nelze zapomenout ani na pepř a sůl,“ jmenuje ingredience Karel Gott.

Nepřehlédněte


čtenářů si právě čte tento článek


Nejnavštěvovanější