Stále žádaná klasika – na horách

Zejména příznivci lyžování, snowboardu a dalších zimních radovánek si jinou oslavu než tu na horách nedovedou představit. A není se čemu divit, hory mají totiž opravdu něco do sebe. Sníh je tu skutečně bílý až křišťálově třpytivý, vzduch tak nějak čistější a měsíc zářivější. Na horách je to prostě romantika. S partou dobrých přátel na horské chatě nebo se svým miláčkem v útulném hotýlku; to je Silvestrovská noc, na kterou se nezapomíná.

Jdeme „ven“

Další osvědčenou sázkou na jistotu, že se určitě nebudete nudit, je silvestrovská párty ve vašem oblíbeném klubu. Anebo ještě lepší – v nějakém klubu vám dosud neznámém. Pořadatelé těchto silvestrovských večírků většinou lákají na bohatý doprovodný program, kvalitní hudbu a občerstvení. Kromě koupě lístku (doporučujeme koupit raději již v předprodeji) se tedy nemusíte opravdu o nic starat. A tak se stačí jen krásně obléknout a vyrazit si užít mejdan roku. Věřte, že při půlnočním přípitku si připijete a políbíte se s tolika lidmi, že na to jen tak nezapomenete.

Večírek pro přátele

Máte malé děti, hlídání jste bohužel nesehnali, a přesto byste si rádi poslední noc v roce užili víc než u televize a mísy chlebíčků? Není problém. Buďte kreativní a naplánujte pro vás a vaše přátele takový večírek, že na něj budete po celý rok s úsměvem vzpomínat. Vyzdobte svůj byt řádně slavnostně, připravte občerstvení, dostatek pití a pár oblíbených cédéček. Určitě mějte po ruce i nějaké hry, například twister. Zaručujeme, že s touto hrou smíchy rozbrečíte i toho největšího bručouna. A ještě jedna malá rada pro domácí večírek: Hlavně nezapínejte televizi! Je to největší rušička zábavy. Pustit ji můžete snad jen o půlnoci na přípitek...

Filmový tip KAFE.cz

Když Harry potkal Sally

Jak dlouhá a trnitá může být cesta k životní lásce? To vám prozradí velmi dobře hodnocený film z roku 1989. Závěr (happy end) se koná právě na silvestrovské oslavě. Připravte si kapesníky…. (foto nahoře).

Silvestr pro nezadané

Doposud neobvyklý způsob, jak oslavit poslední noc roku, je akce Silvestr pro nezadané. Najdete hned několik seznamovacích agentur, které tyto pobyty realizují. Ubytování je většinou v penzionech a menších hotýlkách nabízejících i wellness procedury. Takže mimo seznamování si zde můžete užít i parádní relaxaci.

Silvestrovský pobyt pro nezadané je většinou dvou až třídenní. A i když se tu neseznámíte s partnerem svých snů, najdete třeba nové přátele, dobře se pobavíte a určitě na takový pobyt nezapomenete. Pokud nemáte na Silvestra jiný program a již delší dobu hledáte nového partnera, zkuste to tady.

Tip KAFE.cz

Ať už se tedy rozhodnete trávit poslední noc v roce jakkoli, pijte tak, abyste si silvestrovské oslavy pamatovali. A důležitá rada na závěr: stoprocentní lék proti kocovině neexistuje!

Silvestr a celebrity

Největší český hotel prestižní sítě HILTON Prague připravuje již tradičně velkolepou oslavu Nového roku. Tématem oslav a originální název večera je Silvestrovský Filmový Festival. Během celovečerního programu vystoupí přes 40 umělců, hudebníků a tanečníků z ČR, USA, Latinské ameriky a dalších zemí. O scénář a režii večera se postará Yemi AD se svou Dance Academy Prague. Dárky pro každého hosta, včetně 9-ti diamantů a 3 diamantových šperků v celkové hodnotě 150.000,- Kč. Ceny vstupenek začínají na 1.290,- Kč a získáte je v sítích Ticket Stream. Yemi A.D. říká: "Na přípravě tohoto večera pracujeme již 4 měsíce, takže se těším na jeho výsledek. Jsem také moc rád, že pozvání na náš Silvestrovský Filmový Festival přijal také světoznámý producent Kenny Bates, který se podílel na filmech jako Transformers, Pearl Harbor, Armagedon a další. Kenny společně se mnou popřeje hostům to nejlepší do nového roku a pak se snad nechá unést nabitou párty a naším celovečerním programem."