TYP PODNIKU

Na začátek je třeba zamyslet se, kdo bude na večírek pozván. Zda se budou účastnit mladší či starší a cílem bude pouze se posadit a vypít klasické dvě deci, či si účastníci chtějí třeba i zatančit. Pro naše typy budeme uvažovat o větší firmě sídlící v Praze, s převahou mladších ročníků. V tomto případě bude jistě lepší zvolit klub než restauraci a zároveň dbát na netradiční prostředí.

PROSTORY A VYBAVENÍ

První je velikost nabízeného prostoru a jeho rozdělení. Je vhodné, aby místo nebylo pouze jeden jediný prostor. Lepší je vybírat klub, který nabízí i možnost další místnosti, například salonek využitelný pro VIP sekci. V dnešní době je oblíbený i výběr místa se specifickým duchem, ke kterému přispívá i jasně čitelný interiérový design.

LOKACE

Ohledně výběru místa konání můžeme zvažovat dvě možnosti – první je dostat se na večírek rychle, tedy zvolit místo v blízkosti firmy. Pro zúčastněné je však mnohdy příjemnější druhá možnost volby - neutrální poloha v centru města pro snadnou cestu z večírku pro většinu zúčastněných.

MENU

Nemůžeme nezmínit samozřejmý předpoklad každého kvalitního večírku – široký výběr kvalitních nápojů a jídel. Pro uspokojení chuťových pohárků všech zúčastněných je důležitá skladba nápojového lístku tak, aby potěšil každého příchozího.

HUDEBNÍ PRODUKCE

Kdo by si nechtěl poslechnout kvalitní hudbu nebo se zavlnit na parketu. Vybírejte proto místo s kvalitní ozvučovací technikou a nezapomeňte ani na světlené efekty, které každému parketu dodají ten správný říz.

Říkáte si, kde je možné spojit všechny tyto parametry v jediném místě? Nabízí vám je pražský
Theatro Music Club v Karlínském divadle!

  • Theatro Music Club, který se otevřel v roce 2011, je ideálním místem pro soukromé párty i vánoční večírky, i když klub není otevřen dlouho, má za sebou již mnoho úspěšných akcí.
  • Můžete ho navštívit i sami, vždy od čtvrtka do soboty od 20:00 do 03:00, kdy pořádá klub taneční párty.
  • Klub je moderně vybaven nadčasovým designem, disponuje 150 místy a odděleným salonkem pro 30 lidí. Můžete také zároveň využít přilehlou restauraci THEATRO Cafe & Restaurant, nebo oba prostory propojit.
  • Nachází se v centru Prahy, nedaleko od autobusového nádraží Florenc v Karlínské ulici.
  • V širokém nápojovém lístku si jistě vybere každý – obsahuje nejexkluzivnější šampaňské, výběr z mnoha destilátů i vín,atd.
  • Díky situování klubu hned pod restaurací THEATRO Cafe & Restaurant si můžete objednat všechny speciality z jídelního lístku i do klubu.
  • Nejmodernější vybavení je zde samozřejmostí, za pultem se střídají nejlepší DJ´s, kteří vám zahrají od taneční hudby až po oldies.

Váháte snad ještě, kde budete s kolegy připíjet na Vánoce?!
www.theatro.cz