HUAWEI Ascend P6 - Mobilní módní doplněk

Reprezentativní smarthphone od celosvětově oblíbeného výrobce - Huawei, který váží pouhých 120 g, je natolik skladný, aby se vešel i do psaníčka. Povrch telefonu je z kartáčovaného kovu, jeho ultratenké tělo (6,18 mm) je elegantně zaoblené a příjemně padne i do menší ruky. K dostání je nejen v chic černé a bílé, ale také v růžové barvě.

Rády dokumentujete, co se kde šustne? Pak vás určitě potěší špičkový přední fotoaparát s rozlišením 5Mpx a geniální funkcí pro automatickou retuš obličeje. Asi není nutné vysvětlovat proč. Zadní fotoaparát 8Mpx BSI disponuje funkcí macro view a natočíte s ním i video ve full HD. Asi nejzajímavější je software IMAGESmart, který díky funkci vylepšení kontrastu a barvy, automatickému rozpoznání scény, zaostření na pohybující se předmět a již zmíněné retuši obličeje dostane z vašich fotek to nejlepší.

Své dokonalé fotografie si pak můžete prohlížet na 4.7. palcovém HD In-Cell LCD displeji. Díky technologii Magic Touch navíc kvůli tomu nebudete muset v zimě ani sundavat rukavice.

Co se týče dalších parametrů, pod pohlednou kapotou telefon skrývá 1.5 GHz čtyřjádrový procesor, operační systém Android 4.2.2, 2000mAh baterii, intuitivní uživatelské rozhraní Huawei Emotion a snazší individuální nastavení.

Fujifilm XF1 - Fotograf z minulosti

Pro ženy, které se shlédly v retrostylu, bude Fujifilm XF1 láska na první pohled. Stylový kousek je super módním doplňkem, má šmrnc, výborně padne do kabelky a mimochodem i skvěle fotí.

Barevná část povrchu je imitací kůže a připomíná staré typy fotoaparátů. Z druhé strany již ale najdeme 3“ LCD displej jako u běžného digitálního kompaktu.

Neotřelý a přitažlivý design je doplněný o řadu speciálních funkcí. Zvláštností je kolečko, kterým můžeme měnit např. clonu, na což většinou narazíme spíše u zrcadlovek. Fotoaparát má tři podání barev, která připomínají různé druhy kinofilmů: Provia (standardní podání), Velvia (živé, barevné podání) a Astia (měkké, jemné podání).

Alfex - Je čas na to být svá

I hodinky je třeba sladit s osobním vkusem. Jinak by mohly působit ve spojení s vaším šatníkem jako pěst na oko. Pravděpodobně neexistují takové, které by slušely všem ženám a byly vhodné pro všechny příležitosti. Ke sportovnímu stylu se nehodí zlaté hodinky s krystaly Swarovski a elegantní žena si na večírek nevezme hodinky s krokoměrem. Je proto chytré vlastnit hodinek více a střídat je podle okolností.

Pokud hledáte originální design, kterým se odlišíte od ostatních dam v davu, prohlédněte si portfolio švýcarské značky Alfex. Ta svou pozornost zaměřuje z většinové části právě na ženy. Hodinky z jejich dílny jsou neotřelé a kombinují hravost, eleganci, smysl pro detail a touhu nezapadnout do průměru. Jejich nabídka je velmi pestrá, takže si určitě vyberete, ať je váš styl jakýkoli. Zajímavostí je, že značka Alfex používá k výrobě svých hodinek výhradně antialergické materiály.