Desire

V prodeji od 6. ledna!

Catherine Mannová

Manželství jen na papíře

922

K 01/12

Jason si ve svém postavení nemůže dovolit ani ten nejmenší náznak společenského skandálu. Možné problémy zažehnal hned v zárodku, když se mu podařilo přimět těhotnou Lauren, aby si navlékla jeho snubní prsten. Pomalu ale jistě si uvědomoval, že nyní na něj čeká úkol mnohem obtížnější. Musí Lauren přesvědčit, aby si ho nechala navždy.

(1. díl šestidílné minisérie Mocní a svobodní)

Desire Duo

13. ledna

Sandra Hyattová, Leanne Banksová

Rodinná čest, Cesta za štěstím

923

O 01/12

Chastity si nedovedla představit, co bude dál. Byl tady Gabe, muž, kterého milovala, který byl otcem jejího dítěte a bratrem muže, za kterého se provdala. Životy této trojice se osudově propletly a vyhlášeného plejboje Gabea to postavilo do zcela nové životní role.

Šarmantní Rafe Medici možná mohl působit na ostatní poněkud lehkomyslně, když se však dozvěděl, že má syna, vše ostatní šlo stranou. Aby mohl být synkovi nablízku, byl dokonce ochotný se s Nicole oženit. Ani jeden z nich nepředpokládal, že formálním sňatkem započala jejich cesta za štěstím!

(1. díl třídílné minisérie Rod Medici)

Emily McKayová, Rachel Baileyová

Nejvzácnější klenot, Předmanželská smlouva

924

L 01/12

Na první pohled vypadala Kitty, dědička řetězce klenotnictví, jako rozmazlená a chladná krasavice. Avšak Ford se touto její maskou nenechal oklamat. Na vlastní kůži poznal, jak impulzivní a vášnivá dokáže Kitty být. Poznal, že právě ona je tím nejvzácnějším klenotem.

Multimilionáře Damona Blakelyho se muži obávali a ženy po něm toužily. Byl to muž, se kterým byla Lily kdysi šťastná, ale před třemi měsíci se s ním rozešla. Teď mu musela říct, že s ním čeká dítě. Damon si uvědomil, že tím dostal šanci napravit chyby a získat Lily zpátky.

Romance

V prodeji od 27. ledna !

953

A 01/12

Myrna Mackenzieová

Překvapivý návrh

Alexa se rozhodne strávit se svými kamarádkami víkend v Las Vegas, avšak vůbec netuší, co všechno ji tu může potkat! I když se zařekla, že rozhodně lásku nehledá, okouzlujícímu majiteli hotelu Wyattovi se nedá jen tak odolat... Může odmítnout jeho prosbu, aby mu v hotelu vypomohla? Jak to, že víkend se najednou protáhl na týdny? A proč ne, vždyť v Las Vegas se i nemožné stane možným!

(1. díl čtyřdílné minisérie Víkend v Las Vegas)

Romance Duo

V prodeji od 20. ledna !

954 T 01/12 Jessica Hartová; Liz Fieldingová

Jessica Hartová: Jako den a noc

Že se protiklady přitahují? Na to už Sumer přišla taky… Jen co se v práci objevil její nový šéf Phin, hned mezi nimi lítaly jiskry. Jak se mu ale podařilo, že se najednou Summer – ta upjatá asistentka – cítí tak uvolněně… a zamilovaně?

Liz Fieldingová: Stalo se v Africe

Před Josií stojí nelehký úkol – zorganizovat svatbu fotbalové hvězdy v Botswaně. Divočina okolo, plížící se leopardi a řeka plná krokodýlů však nejsou tím nejnebezpečnějším, co tu na ni čeká. Její srdce se ocitne v ohrožení, když se setká s tajemným a velmi svůdným vlastníkem rezidence Gideonem.

Sladký život

V prodeji od 13. ledna!

229 X

X 01/12

Penny Jordanová

Magická Florencie

Vévodu Raphaela Angličanka Charlotte v žádném případě nenadchla. Byla tak fádní, nudná a špatně oblečená, tak neženská…! Především měla ale provést rekonstrukci zahrady, již jeho předci věnovali Florencii. A se způsobem, jak to Charlotte chtěla udělat, vznešený aristokrat rozhodně souhlasit nemohl!

India Greyová

Premiéra v Benátkách

230

Y 01/12

Náhodné setkání na anglickém venkově svobodné matce Sarah změnilo život! Ten tajemný snědý muž ji sice okamžitě upoutal, a když ji políbil, podlomila se jí kolena, naučila se už ale příliš pohledným mužům nedůvěřovat… I pro slavného italského režiséra Lorenza měla chvíle, kdy poprvé uviděl tu snad až příliš samostatnou Angličanku, změnit úplně všechno. Tím spíše, že ta úchvatná žena vlastnila autorská práva ke knize, podle níž si přál natočit film. Brzy ale Lorenzo pochopil, že ještě více než natočit film podle románu Saražina otce touží po Sarah…

Sladký život Duo

V prodeji od 6. ledna !

Robyn Donaldová; Annie Westová

82

J 01/12

Chrám Afrodity

Když se s ním Rosie na Novém Zélandu poprvé setkala, byl to jen Gerd, muž, který ji připravil o srdce… Který ovšem prohlásil, že je pro něj příliš mladá… Po třech letech ji už Gerd, nový karátijský velkovévoda, za příliš mladou nepovažoval.
Jak se ale ukázalo, oba chtěli více než jen pár dnů naplněné touhy!

Na maškarním bále

Odkud znal italský hrabě Alessandro tu ženu, jejíž snímek byl na letáku, zvoucím na jakýsi veletrh? Před necelými dvěma roky přišel Alessandro při autonehodě o paměť. A teď se pokoušel najít vlastní minulost. Byla v ní i ta žena, která se mu zdála tak povědomá? Australanka Carys… Alessandro to musel zjistit. S překvapením, jaké na něj čekalo, ale určitě nepočítal!

Historická romance

V prodeji od 6. ledna!

Margaret McPhee

Zpátky do života

332

W 01/12

Neúprosný lovec zlodějů Will Wolversley, zvaný Wolf, se z bahna ulice vypracoval vlastními silami. V podsvětí je sice jako doma, ale při své práci už měl co do činění i s urozenými slečinkami ražení Rosalindy Meadowfieldové.
Křivě obviněná Rosalinda se pokouší Wolfa obměkčit, aby ji nevydával spravedlnosti, ten je však o její vině přesvědčen. Postupem času se Rosalindin strach z Wolfa mění v touhu a zlobu ve Wolfových očích vystřídá vášeň… Jeho dotyk je náhle tak něžný… Slušně vychovaná Rosalinda by se měla za svou roztouženost stydět, ale přitom se jejího těla zmocňují zcela jiné pocity…

(6. díl minisérie Skandál mezi smetánkou)

Carole Mortimerová

Temná vášeň

333

Z 01/12

Darius Wynter, vévoda z Carlyne, nemá právě nejlepší pověst. Ve společnosti je považován za zhýralce a karbaníka a o smrti jeho první ženy kolují ošklivé klepy. Lady Arabellu St. Claire však navzdory svému arogantnímu vystupování neodolatelně přitahuje. Ač je Arabella ve věcech lásky zcela nevinná, svéhlavost a zvědavost ji přivedou do kompromitující situace, z níž se manželství s vévodou jeví jako jediné východisko. Třebaže záhy okusí rozličné slasti manželského lože, stále je tu však Dariusova temná minulost. Hrozí novopečené manželce nebezpečí, nebo se ukáže, že se v nechvalně proslulém vévodovi všichni mýlili?

(Závěr minisérie St. Claireové)

Special Na přání

V prodeji od 20. ledna!

SOUSED K NEZAPLACENÍ

183
G 01/12
Leigh Michaelsová; Margaret Wayová

Záhadný soused

Bankovní úřednice Delainey se při jednání s klientem dostane do potíží a musí předstírat, že je zasnoubená! A navíc si za svého snoubence vybere přitažlivého souseda Sama... Ten je jejím návrhem velmi potěšen, ale ze zcela jiných důvodů, než si Delainey myslí!

Manželka na útěku

Laura je nucena utéct od násilnického manžela Colina, uznávaného kardiologa. Ukryje se v malém městečku v australském vnitrozemí. V sousedním domě žije v ústraní Evan, který byl kdysi válečným zpravodajem. Oba se spolu brzy sblíží. Evan pomůže Lauře najít ztracenou sebedůvěru a ochrání ji před manželem, který ji posléze najde a odmítne jí dát volnost.

ROZVOD S OTAZNÍKEM

184

H 01/12

Leigh Michaelsová; Michelle Reidová

Rozvod po dominikánsku

Dana je naprosto šokována návrhem svého univerzitního šéfa, aby se stala jeho asistentkou – a manželkou! Než mu stačí říct ne, Barclay Howell ji na charitativním večírku představí jako svou snoubenku čestnému hostu a štědrému mecenáši univerzity Zekeovi Ferrisovi. Ten je oznámením o Danině zasnoubení překvapen – ale ne natolik, aby se Howellovi nepochlubil, že Dana je pořád provdaná za něj…

Hlavně vášeň

Stačí jediný pohled na Isobel a řecký loďařský magnát Leandros zjistí, že jejich vzájemná přitažlivost je osudová. Náhle zmizí ty tři roky, kdy žil bez ní, bez své krásné anglické manželky, dokonce si snad už ani nedokáže vzpomenout na to, proč se tak odcizili, a zapomene i na to, že původně Isabel do Athén pozval jenom proto, aby se s ní dohodl na podmínkách rozvodu…

www.harlequin.cz