Desire

11. listopadu

Catherine Mannová

Proč právě on?

916

K 11/11

Na žádného muže Starr nereagovala tak jako na Davida Reise. V jeho blízkosti ztrácela dech i zdravý rozum. A přitom byli dvojice, která nemohla být odlišnější. Ona, divoká kráska, která se vymanila z vlivu své kočující cikánské rodiny, a on, bohatý dědic, příslušník společenské smetánky. A přesto je to k sobě s osudovou naléhavostí táhlo a oni neměli sílu té přitažlivosti vzdorovat…

Desire Duo

11. listopadu

Kathie DeNoskyová, Maxine Sullivanová

Pokušení na druhou, Okouzlující nevěsta

917

O 11/11

Heather slýchávala o lásce na první pohled, ale nikdy ji nenapadlo, že by mohla potkat právě ji. Tváří v tvář charizmatickému právníku Jakeu Garnierovi poznala, jak zničující může být. Její obvyklá rozvážnost a opatrnost někam zmizely a ona zcela propadla kouzlu okamžiku. Ani Heather, ani Jack netušili, že ta magická chvíle bude mít dalekosáhlé následky…
(2. díl minisérie Třetí generace)

Když Matthew Valente zjistí, že večer plný vášně, který prožil se svou bývalou asistentkou Lanou Jensenovou, nezůstal bez následků, vyhledá ji. Přestože mu Lana dítě tajila a přestože si Matt myslí, že je lhářka a podvodnice, požádá ji o ruku. Přeje si, aby spolu vydrželi jeden rok a malá Megan měla jeho jméno.
(4. díl minisérie Potomci milionářů)

Yvonne Lindsayová, Emilie Roseová

Vánoční oslava, Neobvyklá pomsta

918

L 11/11

Holly už tři roky pracovala jako osobní asistentka zámožného Connora Knighta v jeho rodinné firmě. Celou tu dobu ho tajně milovala, ale on o ni nejevil zájem. Vše se ale změnilo na podnikovém vánočním večírku, kde Connor Holly svedl.
(1. díl minisérie Magnáti z Nového Zélandu)


Paige už nevěděla, co si má počít. Copak toho pokoření nebylo dost? Nejdříve ji po sedmi letech pustil k vodě jeden muž, a pak ji druhý připravil pořádně hořkou chvilku, když pro něj nebyla dost žádoucí. Podaří se jí poplést hlavu bohatému podnikateli Trentovi a získat znovu sebevědomí?

(2. díl minisérie Hightowerovi)

Historická romance

27. října

Sophia Jamesová

Kouzlo jmelí

328

W 11/11

Lillian Davenportová je považována za zářný vzor zdravého rozumu, vytříbeného vkusu a dobrého chování. Odmítá všechny nabídky k sňatku, neboť se chce provdat ze skutečné lásky. Jednoho dne se v její blízkosti objeví tmavý Američan Lucas Clairmont, který se vymyká všem společenským normám a často se pohybuje na hraně práva.
Lillianina dobrotivost a její klidný, korektní život ho fascinují. O to nepochopitelnější je, když ho jednoho dne Lillian požádá o polibek, za který mu chce zaplatit.

Carole Mortimerová

Zkrocený svůdník

329

Z 11/11

Když proslulý svůdce Sebastian St. Claire dosáhne toho, že se konečně seznámí s Juliet Boydovou, netuší, že potkal svoji osudovou ženu. Zpočátku mu jde pouze o nezávazný vztah, avšak tajemství, jež ji obestírá, a její pověst znamená výzvu, jíž nedokáže odolat.
(3. díl minisérie St. Claireové)

Romance

27. října

Melissa Jamesová

Ženichovo tajemství

949

A 11/11

Julie plánuje svatbu s Mattem a zdá se, že je tou nejšťastnější dívkou ve městě. Zásnubní večírek je v plném proudu, když Julie zjistí, že všichni vědí o jejím snoubenci mnohem víc než ona. Jaké tajemství před ní Matt skrývá?
Matt nechápe, proč najednou Juliiny city k němu ochladly, ale jedno je mu jasné: nikdy nesmí svou snoubenku ztratit!

Romance Duo

27. října

Liz Fieldingová; Jennie Adamsová

Rozmary Štědrého večera; Konečně svatba!

950

T 11/11

Liz Fieldingová: Rozmary Štědrého večera

Na tajném útěku z Londýna zůstane Annie se svým autem trčet uprostřed noci na zapadlém venkově a neví si rady. Naštěstí se objeví podnikatel George, který jí nabídne přístřeší – navzdory neblahému tušení, že s touto kráskou budou jen potíže…

Jennie Adamsová: Konečně svatba!

Když Jarred požádal svou asistentku Molly o neformální výpomoc, nečekal, že by jejich čistě pracovní vztah mohl přerůst v něco víc… Molly se v aristokratických kruzích, kam Jarred patří, necítí dobře. Odolá však Jarredovým svodům během společné noci na romantickém ostrově?

Sladký život

4. listopadu

Penny Jordanová

Soluňský příběh

225

X 11/11

Že bude Lizzie stejná jako všechny ostatní ženy – chamtivá, sobecká a povrchní, si pomyslel Ilios, jakmile ji poprvé spatřil… To, že je ten uhrančivý Řek zcela jiný než všichni muži, s nimiž se kdy střetla, pochopila Lizzie, když ho poprvé uviděla. Byli jako den a noc – temný řecký miliardář, který nevěřil nikomu, a zářivě jasná anglická architektka, která ve všem a ve všech chtěla nacházet jen to dobré. A stejně jako jsou den a noc svým opakem, a nemohou bez sebe být, brzy bez sebe nedokázali být ani ti dva. I když se tomu bránili…

226

Y 11/11

Jennie Lucasová

Kráska a ruský kníže

Pro ruského knížete, miliardáře Maxima, neexistoval ve světě, kde vše fungovalo podle jeho představ, žádný problém. Až do chvíle, než potkal Grace… Americkou dívku, sekretářku jeho úhlavního nepřítele. Původně Maximovi šlo jenom o to, aby se jejím prostřednictvím svému sokovi pomstil, brzy mu ale došlo, že Grace je něco mnohem více než jenom prostředek pomsty…. Má ale Maxim šanci Grace přesvědčit, že už není tím povrchním cynikem, za něhož ho celý svět považuje? A věří tomu vůbec on sám?

Sladký život Duo

4. listopadu

Helen Brooksová; Carole Mortimerová

Zkouška nad Temží; Američan v Londýně

80

J 11/11

Zkouška nad Temží

Manželství Miriam a Jaye se rozpadlo na střepy – kvůli Jayovi! Proč se ale Jay neustále, i po deseti měsících, brání a tvrdí, že se ničím neprovinil a že ji stále miluje? Nakonec Miriam souhlasí s poslední zkouškou toho, zda má jejich vztah smysl. A zda má Jay dost sil na to, aby jejich manželství zachránil, za ně oba!

Američan v Londýně

Oslovit toho neznámého muže, jako by to byl její dobrý známý, byl pro Luccy jediný způsob, jak se zachránit před nepříjemnými návrhy obchodního partnera. Kdyby ale Luccy věděla, že oslovuje magnáta Jacoba Sinclaira třetího, známého jako Sin, který jí převrátí život naruby, rozmyslela by si to… Někdy ale to, co začne špatně, skončí skvěle!

Special Na přání

18. listopadu

179 G

11/11

IDEÁLNÍ MUŽ

Marie Ferrarella; Liz Fieldingová

Nevhodná pro manželství; Ideální partner

Nevhodná pro manželství

Osudovou lásku Ricka a Joanny hned zpočátku Rickovi snobští rodiče odsoudili k zániku. Čekal na ně neradostný život bez vztahu a naplnění. Ani jeden z nich nepředpokládal, že by se ještě někdy mohli setkat, natož že by mohli navázat tam, kde před osmi lety skončili. Osud si však s nimi nečekaně pohrál…

Ideální partner

Botanik Nash kvůli nepovedenému manželství svých rodičů touží po nekomplikovaném životě naplněném vědou a výzkumy. Pak se ale setká se sousedkou Stacey, mladou vdovou se dvěma dětmi. Stacey si uvědomí, že po Nashovi touží, také Nashe Stacey přitahuje. Chce se však přesvědčit, že Stacey stojí o něj samotného, a ne o jeho peníze…


180 H

11/11

RANDE NASLEPO

Jessica Hartová; Barbara Hannayová

Schůzka bez záruky; Volba naslepo

Schůzka bez záruky

Kate je svobodná mladá dívka, pro niž její kamarádky zorganizují schůzku s nápadníkem, jehož existenci před Kate do poslední chvíle tají. Jaké je však Kateino překvapení, když se z něj vyklube Finn, její šéf! Finn má pro Kate zajímavý návrh: nejenže hledá chůvu pro svou dceru, ale navíc potřebuje, aby Kate předstírala, že je jeho snoubenkou!

Volba naslepo

Annie, žijící na farmě Jižní kříž v srdci Austrálie, se vydává do Brisbane, aby se setkala s mužem, jehož poznala na internetu. Místo něho se ale seznamuje s jeho strýcem Theem. Annie Thea na první pohled okouzlí a po zbytek jejího pobytu v Brisbane se jí věnuje. A jejich počáteční přátelství se pomalu začíná měnit v lásku.

Záhady a romantika

18. listopadu

B.J. Danielsová

Nebezpečné otázky

19

R 11/11

Andi Blakeová uprchla do Montany před neznámým člověkem, který ji v jejím bývalém bydlišti začal obtěžovat - jako prvotřídní reportérka byla příliš na očích a to se jí vymstilo. Domnívala se, že v Montaně bude schopna zvolnit tempo a zjistit pár věcí, které ji trápily ohledně její minulosti. Netušila však, že ohrozí životní klid a iluze Cadea Jacksona, když odhalí pravou totožnost jeho zemřelé ženy. Během spletitého vyšetřování a objasňování mlhavé minulosti se Andi s Cadeem sblíží… dokážou však přežít útoky nemilosrdné osoby v pozadí?

Všechny knihy jsou k dostání v prodejnách tisku a na www.harlequin.cz