Desire

14. října

913

K 10/11

Leanne Banksová

Největší výhra

Krásná Emma žije v Las Vegas a dobře ví, jak mámivá a nebezpečná může být touha vyhrát větší obnos peněz. Její matka této touze podlehla a její hráčská vášeň připravila Emmu o dětství i o všechny peníze v dospělosti. Když pak Emma začala pracovat pro neuvěřitelně podmanivého milionáře Damiena, který neskrýval, jak ho přitahuje, vše nasvědčovalo tomu, že právě získala tu největší výhru…
(2. díl minisérie Nesnadné námluvy)

Desire Duo

914

O 10/11

Kathie DeNoskyová, Emilie Roseová

Šance na štěstí, Anděl, nebo ďábel?

Arielle si chvílemi říkala, že už má těch podivných překvapení dost. Nejprve se k ní nečekaně přihlásila bohatá babička a pak i muž, o kterém se domnívala, že už ho nikdy nespatří. Se Zachem prožila před pár měsíci nádherný romantický týden, který však nezůstal bez následků. Zach byl připravený si Arielle vzít, ale jí to nestačí…

(1. díl minisérie Třetí generace)

Odvážná pilotka Lauren se potřebuje vyrovnat se smrtí otce a náhlým zjevením utajené matky a dalších příbuzných. Vztah s bohatým mužem, to je to poslední, co teď může potřebovat. Už jednou se spálila. Ale srdci se nedá poručit. Dřív než rozmotá složitou rodinnou historii, zaplete se s Gagem. Podaří se jí tentokrát bezpečně přistát?
(1. díl minisérie Hightowerovi)

915

L 10/11

Tessa Radleyová, Robyn Gradyová

V šejkově paláci, Odkaz lásky

Výlet Megan Saxonové do pouštního království Dharary se nečekaně změnil v drama. Z neznámého důvodu ji na letišti nečekal její přítel, ale samotný syn krále, princ Sharif. I přes její protesty ji odvezl do svého paláce v poušti a Megan se mohla jen dohadovat, jaké s ní má úmysly…

Cestovatelka a spisovatelka Jenna čelí nelehké situaci. Z celé rodiny jí po tragické nehodě zbyla jen malá neteř. Ta však je podle poslední vůle svěřena do péče její nevlastní matce. Jenna se rozhodne o dítě bojovat. Na pomoc jí přispěchá ten, koho by čekala nejméně, její láska z dětství, uhrančivý Gage Cameron.
(3. díl minisérie Potomci milionářů)

Historická romance

30. září

326

W 10/11

Carole Mortimerová

Andělská tvář

Společnost zná Luciana St. Claire jako jednoho z nejproslulejších zhýralců a postrach společnosti. Své srdce si pečlivě střeží, i když dámám se nevyhýbá. Teď ale nastal čas, aby si našel ženu a založil rodinu.

Jeho manželka však rozhodně nesmí vypadat jako mladá, živá a všeho schopná Grace Hetheringtonová. A přesto ji musí požádat o ruku, když jsou přistiženi v poněkud kompromitující situaci. Ovšem Grace má svoji hlavu a o něčem takovém nechce ani slyšet…

(2. díl minisérie St. Claireové)

327

Z 10/11

Julia Justissová

Pašerák a dáma

Lady Honoria Carlowová ví jen to, že někomu stálo za to nastrojit takovou intriku, aby jí přivodil společenský pád a aby jí nikdo neuvěřil, že na své diskreditaci nenese žádnou vinu. Ještě že má svou pratetu, slečnu Foxeovou, která je ochotna vzít si ji k sobě do dalekého Cornwallu a nabídnout jí tam život stranou vysoké společnosti, pod nepravým jménem.
Kapitánovi pašerácké lodi Gabrielu Hawksworthovi nemálo vrtá hlavou, jak se krásná „slečna Foxeová“ tak znenadání ocitla na cornwallském pobřeží v době vrcholící londýnské společenské sezony. Že by se sem uklidila před skandálem? Dobrá příležitost k neškodnému flirtu…

(5. díl minisérie Skandál mezi smetánkou)

Romance

30. září

947

A 10/11

Cara Colterová

Citová výchova

Že se protiklady přitahují, poznala obezřetná a vždy pečlivá Beth Mapleová na vlastní kůži. Když se setkala s atraktivním Benem Andersonem, strýcem jednoho ze svých žáků, věděla, že její srdce je navždy ztraceno, přestože je tento muž tak vzdálený jejím představám!
Ben až dosud vedl bezstarostný život svobodného mládence, ženy mu padaly k nohám, ale on se důsledně bránil jakémukoliv závaznému vztahu. Jenže Beth je tak sladká, tak něžná… že i jeho předsevzetí jdou stranou!

Romance Duo

30. září

948

T 10/11

Jessica Steeleová; Barbara McMahonová

Ideální manžel

Přestože je Phelix Bradburyová vdaná již osm let, svého manžela viděla jen dvakrát. A teď najednou s ním má strávit celý týden ve Švýcarsku? Proč ne, vždyť se stejně potom rozejdou každý svou cestou… Nathan Mallory však po celou dobu nemůže z Phelix spustit oči. Co se to stalo s tou stydlivou a zakřiknutou dívkou, kterou si před osmi lety vzal?

Vábivý sen

Nikos Konstantinos nehledá na palubě luxusní jachty lásku. Ale sdílet dechberoucí krásu idylických řeckých ostrovů s dívkou, kterou mu její rodiče dohazují, ho přivádí téměř k šílenství! Zato jeho nová šéfkuchařka Sara mu padla do oka hned. Zdá se, že ani on jí není lhostejný… Proč ale má pocit, že před ním Sara něco tají?

Sladký život

7. října

223

X 10/11

Lynne Grahamová

V Řekově rezidenci

Řecký rejdař Atreus si nemyslel, že by Lindy, jíž pronajímal domek na své anglické usedlosti, mohla být ta pravá a jediná. Na to byla příliš obyčejná – neměla majetek ani rodokmen, jaký u své potenciální manželky požadoval. Pobavit se s ní ale ve vztahu zcela nezávazném… To bylo něco jiného! A Lindy, která v Atreovi toho jediného a pravého, s nímž by chtěla strávit život, viděla, to vyhovovalo až do chvíle, kdy jí to Atreus zcela neomaleně řekl.

Na to, aby vztah s panovačným Řekem ukončila definitivně, už ale bylo pozdě!

224

Y 10/11

India Greyová

Tajemný Španěl

Dědic jedné z největších španělských bank, markýz Tristan, krásné ženy přitahoval. A jejich zájmu si s potěšením užíval! A jejich společností zakrýval to, že zdaleka není tím otrlým a povrchním cynikem, za něhož ho všichni mají! Modelka Lily Tristana zaujala více než kterákoliv z žen, s nimiž ho bulvární tisk – právem či neprávem – v minulosti spojoval.
Lily byla ochotna přistoupit na Tristanovy podmínky: Jediná noc, noc plná vášně – bez závazků, bez starosti o to, co přinese zítřek.

Sladký život Duo

7. října

79

J 10/11

Catherine Spencerová; Christina Hollisová

Svádění na ostrově

Když se Maeve v nemocnici probrala z měsíc trvajícího kómatu, nepamatovala si nejenom na autonehodu, při níž utrpěla zranění. Nevěděla totiž ani, kdo je ten přitažlivý muž, Dario, který říká, že je její manžel! A to netušila, že osud má pro ni připraveno překvapení ještě větší!

Vila v Provenci

Pro jinak snad až příliš odpovědného a seriózního italského boháče Alessandra to mělo být jenom malé letní dobrodružství… Anglická panská Michelle, s níž prožil románek ve vile na francouzské Riviéře, mu ale převrátila život naruby. A jak se zdá, Michelle se nehodlá smířit s místem, jež jí je Alessandro ve svém životě ochoten vyhradit!

Záhady a romantika

21. října

18

R 10/11

Julie Millerová

Detektiv a dívka

18

R 10/11

Kevin dosud neměl se ženami právě nejlepší zkušenosti, proto se už nechtěl do žádného dalšího vztahu vrhat. Kvůli urostlé postavě a drsnému zevnějšku v něm žádná žena nedokázala spatřit citlivou duši, která se pod slupkou tvrďáka skrývala. Stačil mu však jediný pohled do Bethiných vystrašených očí a už jej nedokázal odtrhnout a ji nechat na holičkách. S každým dalším krokem, jenž je vedl vstříc nebezpečí, začínalo být zřejmé, že nejlépe jim bude v náruči toho druhého…

Special Na přání

21. října

POKUS O DŮVĚRU

177

G 10/11

Kathie DeNoskyová; Liz Fieldingová

Tvrdohlavá Elise

Elise Campbellová a Cole Yardley jsou agenty konkurenčních vyšetřovacích úřadů a mají se rádi asi tak jako kočka a pes.

O to víc oba při vyšetřování případu pašování zbraní zaskočí nečekané vzájemné jiskření. To by se přece kolegům nemělo stát! Dokáží udržet profesionální odstup, nebo je strhne vír vášně?

Probuzení

Romana Claibourneová vede propagační oddělení rodinného obchodního domu. Niall Faraday Macaulay má za úkol ji při práci sledovat, aby mohl potvrdit, že sestry Claibourneovy nejsou schopny firmu vést. Od prvního setkání však ví, že tato žena je nejen krásná a přitažlivá, ale i velmi inteligentní a schopná manažerka! A jeho dosud ledové srdce začne pomalu roztávat...

LÁSKA NA PŘEDPIS?

178

H10/11

Kate Littleová: Mít rodinu

Maura Chambersová zůstala na světě samotná, nešťastná, opuštěná a navíc těhotná. S nečekaným návrhem za ní přichází Doug Connelly a nabízí jí, že se s ní ožení a přijme její dítě za vlastní. Maura souhlasí, ale brzy zjišťuje, že situace se vyvíjí jinak, než si představovala, protože se do pohledného doktora zamilovala…

Dianne Drakeová: Váhavý nápadník

Doktor Jack Sutton a sestra Lacy Archerová mají nějakou dobu společně vést zdravotní středisko v malém městečku. Každý k téhle práci ale přistupuje jinak. Zatímco Lacy se hodlá v Sunstonu usadit natrvalo, Jack je tu jen na záskok a těší se na návrat ke své ortopedické praxi do Chicaga. Jenže nečekané vzplanutí před něj staví těžkou volbu - chce raději Lacy, nebo svou práci ve velkoměstě?

Thriller

Alex Kava

Absolutní zlo

Kdo může být vrahem, když jediný podezřelý je po smrti? Policie městečka Platte je v koncích. Brutální vraždu, kterou má vyšetřit šerif Nick, mohl spáchat jediný člověk… Jenže… Ten jediný muž již byl za podobný zločin odsouzen a popraven! Snaží se jeho způsob vraždění někdo napodobit? Pomoci může specialistka FBI Maggie, která má za úkol vypracovat psychologický profil pachatele. Společně s Nickem se krůček za krůčkem přibližují odhalení strašné pravdy… Jenže pak je nalezeno druhé tělo a třetí případná oběť je nezvěstná. Dostihnou Maggie a Nick vraha dříve, než svůj odporný čin dokončí?

Další tituly najdete na www.harlequin.cz