Tak tímhle můžete ohromovat svého spolustolovníka v nádherné designové restauraci COMO. přímo na Václavském náměstí. Přinášíme vám totiž možnost ochutnat v této středomořské perle luxusní 5chodové menu.

Vaše chuťové buňky pohladí takové speciality jako tradiční sicilský pečený lilek a cuketa s mátou, oříšky a rozinkami; argentinský rib-eye steak na červeném víně s pečenými brambory, rozmarýnem, rukolou a parmazánem a další. Vše připraveno z těch nejlepších a čerstvých surovin.

Věřte nám, že toto bude jedinečný gurmánský zážitek, protože nejenom že o restauraci kolují samá superlativa, ale na piedestal ji staví i Tripadvisor.com a Maurerův výběr.

Další hádanky budou trochu složitější. Už jste ochutnali Colcannon či boxty?

Pokud jste uhádli, že se na Gurmánské cestě přesouváme do Irska, gratulujeme. Colcannon je totiž tradiční irský předkrm z brambor a z kapusty nebo zelí. K dokonalosti ji už jen pomáhá jarní cibulka, smetana, máslo a trochu pepře.

A boxty? To jsou staroirské bramborové placky. K tomu ještě hovězí svíčková v irském pivu, smažená zmrzlina a dokonalé irské menu je na světě. A to vše pro vás s 50% slevou v Murphy´s pub.

Máte chuť i na jinou zemi? Tak mrkněte na gurman.bonybony.cz a ochutnejte celý svět!