I během všedního dne by mně měl hledět dlouze do očí, ruku sem tam pohladit.

Co čert nechtěl, zakrátko se mi, opět čirou náhodou, dostalo do rukou podobné čtení, které však náš manželský život už zhola neomlouvalo, právě naopak.

Nedalo mi to. Poptala jsem se kamarádek při obědě v jídelně a zjistila následující:

Kolegyně Marie upřednostňuje před erotikou jogurt s kusy čerstvého ovoce. Tvrdí, že ten ji vždycky bezpečně zaručí slastný pocit, naprosto nesrovnatelný s jakýmkoliv orgasmem. Hm, tak nevím.

Kolegyně Hana, neodpovídajíce, slastně vzdychala a obracela oči v sloup. Teprve doma jsem si uvědomila, že to mohlo být i z jiných důvodů, neboť těsně před položením mé sugestivní otázky si vložila do úst pořádnou porci bůčku. Pokud se řídí Guthem i Jarkovským, nemluví se s plnou pusou. Ani o sexu.

Podle kolegyně Evy bych měla navštívit urychleně prodejnu sexshopu a koupit si alespoň nemravné prádélko, raději také ještě pár příslušných pomůcek či kazet... K podrobnostem jsme se nedostaly, neboť si k nám, bohužel, přisedl kolega Karel. O jeho rady nestojím a tak jsme toto téma uzavřely.

Doma jsem, při krátkém mezipracovním odpočinku, vzala do rukou opět nějaké čtivo, volně pohozené, kde mi byla nabídnuta rada: Nekontrolujte své pudy! Nebudete litovat! Bylo to rozsáhlé čtení, ale dá se shrnout do věty - kdybych byla mužem, ženy okolo mne by padaly jako mouchy. Nejsem mužem. Zřejmě už v tomhle životě ani nebudu.

Zasnila jsem se... Venku sluníčko, všude tolik touhy...

To jsem se to zapovídala. Už musím běžet, kuchyně volá.Za chvíli přijde domů ten můj démon, ozdoba ložnice. Pokud bude hnán pouze rozmnožovacím pudem , nezastaví se před ničím.

Nedostane-li však dobré papů na posílení kondičky, branka do zahrádky opět zůstane neopravena. A ty mrchy kočky v noci při milostných hrátkách zase vyhrabou čerstvě vysázené přísady!