REALITY SHOW

Výměna manželek, TV Nova, 25. 5. 2012, 20:00

Reality show, kde ženy na 10 dní vymění bydliště, děti i manžela a snaží se přežít, je velmi oblíbená a dočkala se již mnoha řad. V dnešním posledním díle výměny manželek uvidíte spontánní a živelnou Míšu, jak se bude snažit probudit k životu ospalou domácnost, která žije na malé vesnici, a na druhé straně si hospodská Renata vyzkouší život v malém městském bytě s dvěma malými dětmi. A co další řada, vyzkoušíte ji i vy?

MYSTERIÓZNÍ THRILLER

Zloději paměti, ČT 1, 26. 5. 2012, 20:55

Dokážete si představit, že vás vaše okolí najednou začne přesvědčovat o tom, že nemáte děti, i když je máte? Hrozná představa, že? Hlavní hrdinka v podání Julianne Mooreové to zažila, ale nehodlala se s tím smířit. Po synovi a po důkazech o jeho existenci stále pátrá a to nenechává klidné agenty Národního bezpečnostního úřadu. Proč? Skrývají snad něco, co by lidé neměli odhalit?

DOBRODRUŽSTVÍ

Lovci pokladů, FTV Prima, 26. 5. 2012, 20:00

Někteří lidé nepřestávají být dětmi ani v dospělosti a svůj život zasvěcují hledání pokladů. Nicolas Cage je jedním z nich a neohroženě se vrhá do rozluštění záhady templářských rytířů, která mu může přinést slávu a bohatství. Ale jak už to v dobrodružných filmech bývá, cesta za pokladem bývá trnitá a chce jej najít kdekdo. A proto je potřeba spěchat a nikomu nevěřit. Na film se s klidem mohou podívat i vaše děti.

DOBRODRUŽNÁ ROMANTIKA

Meč a růže, ČT 2, 27. 5. 2012, 12:55

Mladá Marie Tudorovna to nemá jednoduché, jako mladá je nucena do sňatku, přestože je zamilovaná do někoho jiného. Jaká tedy bude její cesta za láskou? Vzepře se královským autoritám, nebo podlehne tlaku rodiny? Film podává historické události s nadsázkou. Ústřední milenecká dvojice působí jako pár, jemuž je souzeno být spolu. Marie Tudorovna je v podání Glynis Johnsové okouzlující dámou, která si zaslouží, aby o ni její rytíř bojoval ze všech sil. Romantika, dobrodružství, sympatičtí herci, velkorysá výprava a působivá hudba tvoří dílo, které těší i po více než padesáti pěti letech od svého vzniku.

PARODIE

Děsnej doják, TV Nova, 27. 5. 2012, 23:20

Víte, kolik romantických filmů se vejde do jedné parodie? Můžete to zjistit už tento týden v neděli. Jestliže se potřebujete odreagovat od pracovních starostí nebo problémů doma či s dětmi, pak je tahle „bláznivá komedie úplně o ničem“ to pravé pro vás. Nečekejte, že objevíte něco nového, světoborného nebo uvidíte umělecké dílo. Kritiky tento film ztrhaly, ale divácky se stal úspěšným. Proč? Protože se nepřestanete smát a je jedno, jestli se smějete blbostem.