Pondělí

Tým expertů kolem nevšedního vědce Tima Samari zkoumá ničivé účinky přírodních katastrof z bezprostřední blízkosti. Je možné katastrofám předcházet? Je možné spustit katastrofy uměle? Na tyto a další otázky bude odpovězeno. Druhý díl britského dokument Katastrofy na povel z dílny National Geographic sledujte od sedmé hodiny večerní.

Lidský organismus potřebuje spánek, aby si odpočinul. Na světě existují pouze dva případy fatální familiární insomnie. Jde o dědičnou nemoc, která znamená dlouhé bezesné noci. Tito lidé by dali království za spánek. Britský dokumentární cyklus Šokující příběhy sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Eva se ocitá ve vězení za dopravní nehodu, kterou způsobila v opilosti. Musí se naučit žit v dosud neznámém světě, kde platí úplně jiná pravidla. Vyrovnat se s nimi není pro nikoho snadné. Přátelství neexistuje a o respekt ostatních se musí tvrdě bojovat. Koprodukční česko-slovenský seriál Odsouzené je plný známých herců. Třiadvacátá epizoda „Muž v obleku“ začíná deset minut po deváté hodině večerní. Sledujte neobyčejné životní příběhy a osudy vězenkyň. Ředitel věznice má zaděláno na další malér, o kterém zatím ještě neví.

Policista Jacques se po smrti své manželky stává samotářem. Nachází se v krizové životní situaci a často trpí halucinacemi. Vydává se do Normandie, aby nalezl zmizelého majitele hotelu. Domnívá se, že odhalil dávnou minulost, ale pohybuje se v rovině reality? Americký film Záhadná neznámá s Christopherem Lambertem sledujte ve 22:25.

Úterý – Státní svátek

Skupinka dětí se v přírodní jeskyni léčí z alergií. Ve vedlejší jeskyni objeví tajné skladiště nejrůznějších sprejů. Tu hlídají tři zlí freonoví duchové. Děti s nimi svedou nelítostný, ale nakonec vítězný souboj. Českou dětskou strašidelnou komedii Freonový duch sledujte ve sváteční dopoledne od 09:25

Podnikavá Káťa je neobyčejné děvče. Ujme se všech zvířat, které nadšený chovatel přivezl ze školního koutku živé přírody. Mezi nimi je také krokodýl. Rodičům dívky se tohle zamlouvat jistě nebude. Český film Káťa a krokodýl sledujte v 11:20.

Petra má několik velmi odlišných zájmů. Ráda hraje na klavír, ale také je brankářkou fotbalového týmu. Jako každá mladá dívka se dokáže bezhlavě zamilovat. Obzvlášť když do její třídy přijde nový atraktivní spolužák. Český film Sonáta pro zrzku sledujte od 12:45.

Skutečný příběh o legendárním psím filmovém hrdinovi. Rin Tin Tin byl statečným německým ovčákem, který nebojácně zachraňoval lidské životy. Během 1. světové války ho ve Francii nalezl americký pilot. Později se dokázal prosadit i v Hollywoodu. Americký film Rin Tin Tin sledujte od 14:25.

Vojáci namísto výcviku nacvičují na estrádu. Zbraně tak na chvíli ustoupily hudebním nástrojům. Jednotce se nová role natolik zalíbila, že je nutné zjednat co nejdříve nápravu. Proti místní posádce je podniknuta trestná výprava, ale ta nemá příliš úspěchu. Český film Kdyby tisíc klarinetů sledujte od 16:20.

Východní Indie je místem, kde se bengálský tygr pohybuje naprosto volně. V nedávné době, ale byl zaznamenán zvýšený počet útoků na člověka. Co vězí za těmi útoky? Zasahuje člověk příliš do jejich teritoria? Britský dokument Lovec a oběť z dílny National Geographic si nenechte ujít v sedm hodin večer.

Krátce po válce nastupuje do školy nový učitel. Tím je Igor Hnízdo. Pomocí svérázných metod se snaží zjednat pořádek v problematické třídě. I ti nejhorší žáci jeho kouzlu brzy podlehnou. Dnes již kultovní českou komedii Obecná škola sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Jan Saudek je úspěšný, osobitý a kontroverzní muž. Ve 22:05 přivítá ve svém Talkshow Veroniku Žilkovou, Ewu Farnu a Michala Viewegha.

Šestnáctiletý Dylan trpí nevyléčitelnou nemocí. Netradiční televizní show mu nabídne splnění životního přání. Tím je pro chlapce víkend ve společnosti slavné supermodelky. Ta po krátkém váhání nakonec svolí. Pro Dylana to může být poslední víkend jeho života. Americký film Poslední přání sledujte deset minut po jedenácté hodině večerní.

Středa

Některá zvířata používají vskutku neobvyklé metody rozmnožování. Počínaje samotnými námluvami až po rozmnožování a počáteční fáze života. Jak je možné, že embryo tučňáka nezmrzne? Proč opouští klokan svou matku v polovině vývoje? Pátý díl unikátního britského dokumentu Než se narodí sledujte od sedmé hodiny večerní.

Strategická zásahová jednotka je elitou policejní sboru. Za jakýchkoliv okolností je připravena zakročit a zjednat pořádek. Její členové jsou hrdinové, ale také lidé s běžnými starostmi. Dvanáctý díl kanadského krimi seriálu Flashpoint sledujte pět minut po osmé hodině večerní. Manželský pár se ocitá v partnerské krizi. Dlouho dobu se jim nedaří počít potomka. Poté co se žena dozví, že partner má milenku, vezme vše do svých rukou. Milenku svého partnera vezme jako rukojmí a ohrožuje jí nožem. Speciální jednotka bude muset zasáhnout.

Eva se ocitá ve vězení za dopravní nehodu, kterou způsobila v opilosti. Musí se naučit žit v dosud neznámém světě, kde platí úplně jiná pravidla. Vyrovnat se s nimi není pro nikoho snadné. Přátelství neexistuje a o respekt ostatních se musí tvrdě bojovat. Koprodukční česko-slovenský seriál Odsouzené je plný známých herců. Čtyřiadvacátá epizoda „Filip“ začíná v devět hodin večer. Sledujte neobyčejné životní příběhy a osudy vězenkyň. Ve věznici vznikl skandál. Ředitel se bude muset přiznat k pohlavní chorobě.

Společný výlet lodí měl původně zachránit manželství. Skončil, ale bojem o holý život. Manželskému páru a jejich dceři je v patách fanatik, který se nezastaví před ničím. Spolu s rozbouřenou řekou a obrovskou bouřkou neexistuje lepší způsob řešení manželské krize. Kanadský thriller Noc teroru sledujte ve 22:20.

Unikátní dokumentární cyklus o různých podobách lásky a vášně pokračuje na Barrandově. České milování vám bez předsudků a zábran nabídne tentokrát vyprávění o lásce stejných pohlaví. Skutečné příběhy ze života lidí sledujte od 23:55.

Čtvrtek

Světoznámý přírodovědec Nigel Marven opět na televizních obrazovkách. Tentokráte pátrá po nejjedovatějších tvorech světa. Z jejich jedů se vyrábějí léky, které zachraňují lidské životy. Britský dokument Nigel Marven a lovci jedů sledujte od sedmé hodiny večerní.

Malcolm Anderson je reportérem, který píše o psychopatickém vrahovi. Náklad jeho deníku strmě stoupá a z novináře se stává hvězda. Méně spokojený je zločinec, který se chystá nalíčit smrtící past. Popularita se tomuto fanatikovi příliš nezamlouvá. Americký thriller Zlá zóna s Kurtem Russelem v hlavní roli sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Mike Sweeney je detektivem z oddělení vražd. Po sérii osobních problémů se vrací na místo, kde dospíval. Namísto očekávaného klidu musí řešit složité případy a vlastní soukromý život. Pátou epizodu druhé série kanadského krimi seriálu Durham County sledujte pět minut po desáté hodině večerní. Po dopadení sériového vraha závratně stoupá hlavnímu hrdinovi policejní kariéra. To sebou přináší vyšetřování dalších komplikovaných zločinů.

Laura de Lestradová střeží tragické tajemství. Před patnácti lety ji beze stopy zmizela matka. Je přesvědčena, že fenomén kruhů v obilí má spojitost s jejím zmizením. Rozhodne se najít pravdu a objasnit nevysvětlený fenomén. Dvanáctou epizodu francouzského krimi seriál Kruhy v obilí sledujte ve 23:25.

Pátek

Opičky tak, jak je neznáte! Roztomilá, hravá stvoření se mění na drzé a nepříjemné protivníky. I takové umí být Opičky uličnice. Fantastické záběry z dílen National Geographic sledujte v jedinečném dokumentu od 19:00 na TV Barrandov.

Páteční večer bude i tento týden patřit vínu a dobré zábavě. Vrátíme se do Pálavic opět zachránit místní družstvo. V. Menšík pokračuje ve filmu Zralé víno v excelentních hereckých výkonech za doprovodu M. Kopeckého od 20:05.

Politická satira na televizních obrazovkách je skutečný unikát. Existuje jen jedna osoba, která politikům sebere úsměv z tváře. Zuzana Bubílková je zpátky v plné formě a má nabito ostrými. Sledujte Politickou střelnici ve 21:55.

Na zbytek páteční noci je naplánována Akce v Istanbulu. Kriminální snímek dnes vyznívá spíše jako nezamýšlená parodie. Komunistický agent byl vyslán infiltrovat se mezi americké důvěřivé špiony. Jeho cíl je dostat z jejich spárů zpět do naší země uneseného vědce. Začátek výborně herecky obsazeného filmu je od 22:50

Sobota

Lidská dobrodružství, krásy přírody a umění žít. To na vás čeká každé sobotní ráno v pořadu Svět křížem krážem. Pohled na svět očima světově proslulých novinářů nás tentokrát zavede na do země hlavního města Indie a také i jinam po severní Indii.

Rychlost, sílu, hbitost. To vše potřebujete pro Drtivou porážku II soupeřů na TV Barrandov. Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, ale vyhraje jen ten nejrychlejší. Začátek soutěže je v 15:45.

Víkendový podvečer bude následující týdny patřit matce dvojčat, bývalé šampionce v judu a hlavně nekompromisní detektivní inspektorce Irene Huss. Zločin se před ní bude mít na pozoru od 16:45. Dnes proti ní bude stát "Zlaté tele".

Pět minut po osmé přijměte pozvání do soukromí známých osobností a celebrit. Pelíšky slavných navštíví místa, kde byste přítomnost slavných osobností mnohdy nehledali. Kde tráví svůj volný čas? Kde pracují a kde naopak relaxují? To vše zjistíme dnes na výletě do soukromí Romana Šebrleho.

Milujete film? Pak s námi pojďte prožít velké filmové dobrodružství. O tom, že život samotný je ten nejlepší scénář, vás přesvědčí ve svém zábavném pořadu Jaroslav Dušek a Kamil Švejda. Dnes bude jejich hostem filmový padouch Jiří Lábus. Začátek Filmových úletů s.r.o. je ve 20:20.

Upadající filmová hvězda Joe Scott se utápí v drogách a sexu za peníze. Až smrt jeho nejlepšího přítele z dětství začne jeho život měnit. Vrací se domů, kde na něj ovšem čekají Temné vzpomínky. Představitel Jamese Bonda, D. Craig, v hlavní roli britského snímku ve 21:10.

Půl hodiny před půlnocí se vydáme po stopách šíleného teroristy. Jednoho dne začnou vybuchovat vysílače pro mobilní telefony a sama telefonní společnost se jen diví. Jedná se o nebezpečného šílence nebo velmi sofistikovaného vraha? To zjistíme v nové mini-sérii na TV Barrandov, Smrtící mobil.

Neděle

Neohrožený dobrodruh Austin Stevens - Pán hadů se dnes v 8:15 vydá do pralesů jižní Ameriky. Cílem bude nalezení tzv. " němé sudičky", křovináře němého. K dopadení tohoto hada bude Austin potřebovat pomoc místních indiánů. Výlet do srdce džungle startuje v neděli ráno na TV Barrandov.

Rychlost, sílu, hbitost. To vše potřebujete pro Drtivou porážku soupeřů na TV Barrandov. Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, ale vyhraje jen nejrychlejší. Začátek soutěže je v 15:45.

Nedělní pravdivé příběhy dnes pokračují filmem Směr smrt. Na silnici jsou nalezena dvě zdemolovaná auta a dvě zraněné ženy. Jedná se o nešťastnou náhodu nebo do sebe ženy záměrně narazily? Vyřešit tuto záhadnou automobilovou nehodu se vydá policejní tým dnes ve 20:05.

Nedělní noc bude následující týdny patřit kontroverznímu seriálu Třicet případů majora Zemana. Dnešní epizoda „Strach“ nás zavede do pohraničí. Tudy se chystá uprchnout trojice nebezpečných zločinců. Jan Zeman vyráží do akce ve 22:00.

Být chudým aristokratem žijícím ve zchátralé tvrzi není jistě nic příjemného. Veselá parta kolem Ivana Mládka i tak nešetří humorem. Dnes baronka trochu přežene důraz při hokejovém tréninku. Další epizodu úspěšné konverzační komedie Cyranův ostrov sledujte ve 23:20.

I o nedělní noci se vydáme po stopách šíleného teroristy. Jednoho dne začnou vybuchovat vysílače pro mobilní telefony a sama telefonní společnost se jen diví. Jedná se o nebezpečného šílence nebo velmi sofistikovaného vraha? To zjistíme v nové mini-sérii na TV Barrandov, Smrtící mobil od 23:50.

Tip na každý všední den

Chcete zůstat „in“ v dění kolem Vás? Vše ukážeme, vyzkoušíme a pobavíme. Hodina plná podvečerní zábavy a odpočinku. To je netradiční life-stylový koktejl 60 minut na TV Barrandov každý všední podvečer od 17:45.

Více informací na www.barrandov.tv