Pondělí

Jedinou nadějí na jejich přežití je provedení operace ještě před narozením. Uvidíte úžasné scény z operačního sálu vyhlášené londýnské nemocnice. Britský dokument Operace před narozením sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Sledujte osudy šesti lidí, kteří jsou propojeni rodinnými, mileneckými a pracovními vztahy. Každý díl kopíruje jeden den v životě postav, kdy se jejich osudy zajímavě protnou. Ve slovenském seriálu Nikdy neříkej nikdy se mimo jiné představí Aňa Geislerová. Osmou epizodu si nenechte ujít pět minut po deváté hodině večerní.

Poznejte neobyčejný svět celebrit. Hvězdy, jak je neznáte! Zjistěte, co prominenti skrývají a čím se naopak chlubí. Nový life-style magazín Prominenti moderuje Jitka Asterová. Nenechte si ho ujít pět minut před desátou večerní.

V roce 1947 spadl v USA neznámý létající objekt. Informace o něm jsou před občany záměrně zkreslené a utajované. Mimozemšťané mají se Zemi vlastní plány, ale ty nepočítají s naší civilizací. Americký sci-fi film Zúčtování v zóně 51 sledujte ve 22:45.

Úterý

Bud Spencer a Terrence Hill ve své nejznámější komedii. Proslulá dvojice musí spojit své síly, aby se mohla postavit zločineckému gangu. Kombinace tvrdých pěstí a mazanosti bude opět fungovat. Italskou komedii Sudá a lichá sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Středa

Která zvířata mají nejsilnější stisk ve svých čelistech? Brady Barr zblízka zkoumá největší šampióny v této disciplíně. Konkrétně se jedná o aligátory, medvědy a žraloky. První epizodu britského dokumentu Nebezpečná setkání sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Na ostrově poblíž Seattlu bylo před sedmi lety spácháno sedm vražd. Právě na tomto ostrově plánují Henry a Trish svou svatbu. Pozvou si spoustu přátel a celou rodinu, ale tragické události se po sedmi letech vracejí. Postupně začínají lidé umírat a někdo musí být vrahem. Osmý díl amerického mystery seriálu Ostrov smrti sledujte deset minut po desáté hodině večerní.

Čtvrtek

Ona pracuje v nakladatelství. On je fejetonista ve Washington Post. Střetnou se na svatbě společného známého. Vše má rychlý spád. Manželství, rodina, vlastní dům. Všechno to ale zničí milostná aféra. Americkou komedii Hořkost sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Být chudým aristokratem žijícím ve zchátralé tvrzi není jistě nic příjemného. Veselá parta kolem Ivana Mládka i tak nešetří humorem. Rodina Cyranů se po dvou letech šťastně vrací do svého zámku. Dědictví ovšem stačilo pouze na odkoupení jeho poloviny. Z ostrova se tak stává poloostrov. Osmý díl úspěšné konverzační komedie Cyranův poloostrov sledujte deset minut po desáté hodině večerní. Cyranovi pozorně sledují zvolení prezidenta Evropské unie, ale přitom si neodpustí bouřlivou diskusi.

Ugo Fantozzi je pojem, který patří do zlatého fondu evropské kinematografie. Připomeňte si neuvěřitelná dobrodružství tohoto věčného smolaře. Italskou komedii Zrození pana účetního sledujte v jedenáct hodin večer.

Pátek

České filmové pátky nás tentokrát zavedou do dostihového prostředí. Ladislav Mrkvička a Pavel Zedníček prožijí zkoušku přátelství. Konec závodění jednoho z nich znamená hvězdnou kariéru pro druhého. Sledujte český film Dostih od 20:05.

Politická satira na televizních obrazovkách je skutečný unikát. Existuje jen jedna osoba, která politikům sebere úsměv z tváře. Zuzana Bubílková je zpátky v plné formě a má nabito ostrými. Sledujte Politickou střelnici od 22:00.

Páteční noc pokračuje dalším českým snímkem. Podíváme se do hutního závodu, kde budou pracovníci bojovat o vlastní život. Chyba projektu způsobila, že hrozí obrovský výbuch a jedině samotní zaměstnanci můžou katastrofě zabránit. Snímek Hrozba začíná ve 22:40 na Barrandově.

Sobota

Sobotní ráno bude v následujících týdnech patřit cestě do pravěku. S využitím nejmodernější vědy a výzkumu se vydáme po stopách pravěkých predátorů. Dnes se podíváme za pravlkem. Začátek dokumentu Prehistoričtí lovci je v 09:10.

Sobotní podvečer bude patřit detektivní dvojici Alice a Charlie. Jsou manželé a mají společné děti a práci na policii… Tím to ale končí. V práci jsou jako oheň a voda, ale případy řeší na jedničku. Sledujte závěrečný díl francouzského kriminálního seriálu od 17:10 na Barrandově.

Sobotní večer bude ve znamení hollywoodského dobrodružství. Richard Chamberlaine s krásnou Sharon Stone po boku vyráží pátrat po jejím ztraceném bratrovi. Začátek amerického velkofilmu Allan Quatermain a Ztracené město Zlata je ve 20:05.

Sobotní noc odhalíme rodinné tajemství, které mělo navždy zůstat skryté. Ovšem rodinný přítel, shodou okolností novinář, se ho chystá vypustit mezi veřejnost. Drama Chromofobie začíná ve 22:05 na Barrandově.

Neděle

Nedělní ráno bude patřit lidskému tělu. Víte, jak reaguje v extrémních situacích? Může člověk například přežít přelet tornáda? To zjistíte v unikátním dokumentu, který dnes bude zaměřený na náš zrak. Lidské tělo: Hranice možností začíná v 08:30.

Víkendové odpoledne bude patřit české komedii s V. Menšíkem. V roli zkušeného vinaře se bude snažit zabránit rozprodání úrody. Začátek snímku Bouřlivé víno, který nás navrátí do bouřlivého roku 1968, je v 14:30 na Barrandově.

Každý má svůj sen, jak chce vypadat. A protože sny se mají uskutečňovat, Blanka Hašková, expertka na účesy a životní styl vám je splní. Sledujte nový life-stylový pořad Salon snů na TV Barrandov od 18:35.

Nedělní podvečer bude patřit dalšímu příběhu inspirovanému skutečnou životní událostí. Spisovatelka se rozhodla navrátit do svého rodného města, aby mohla v poklidu psát. Odhalila ovšem tajemné rodinné úmrtí a vypadá to, že se stane další obětí… Začátek snímku Rodinné tajemství je ve 20:05

Unikátní dokumentární cyklus o různých podobách lásky a vášně pokračuje novými díly na Barrandově. České milování vám tentokrát bez předsudků a zábran nabídne vyprávění o lásce k životu. Skutečné příběhy ze života obyčejných lidí sledujte ve 21:45.

Nedělní noc bude následující týdny dále patřit kontroverznímu seriálu Třicet případů majora Zemana. Dnešní epizoda „Šťastný a veselý“ nás navrátí do času Vánoc. Začátek seriálu je od 22:30.

Více informací na www.barrandov.tv