SPORTOVNÍ ROMANTICKÁ KOMEDIE

Maratón lásky, TV Nova, 25. 7. 2011, 20:00

Přemýšlely jste někdy nad tím, že byste pro lásku uběhly maratón? Celých 42 km? Že běh s láskou nemá nic společného? Ale má a o tom se můžete přesvědčit, že získat ztracenou životní lásku zpět může být někdy stejně namáhavé jako uběhnout maratón s vyvrknutým kotníkem. A navíc se pobavíte se suchým britským humorem.

DUCHAŘSKÁ KOMEDIE

Strašidelný dům, TV Nova, 29. 7. 2011, 20:00

Hledáte vhodnou komedii pro celou rodinu? Máme pro vás jeden tip. Podívejte se na komedii o strašidelném domě na prodej a rodině, které víkend mezi strašidly pomůže vyřešit řadu na první pohled neřešitelných potíží. Ve filmu si užijete komediální výstupy Eddie Murphyho jako mimořádně úspěšné realitního agenta, kterému se ale moc nedaří jako otci a manželovi. Změní to cesta na dovolenou a jeden strašidly osídlený dům. A nemusíte se bát…strašidla jsou hodná a děti nevyděsí.

„ROMANTICKÁ“ KOMEDIE

Lepší už to nebude, TV Nova, 30. 7. 2011, 15:40

Jak snadno najít skvělý a kvalitně natočený film? Přitom zábavný, ale stojící pevně na zemi, navíc bez kýčovitého amerického konce? Pak hledejte takové, ve kterých se objeví Jack Nicholson. Komedie Lepší už to nebude je podle mého názoru jedním z nejlepších filmů, které Jack kdy natočil. Jestli si užíváte kromě příběhu i jednotlivé herecké filmy, pak je tato komedie pro vás jako stvořená. Navíc Jack spolu s Helen Hunt tvoří skvělý netradiční „romantický“ pár.

KOMEDIE PRO PÁR NEBO S KAMARÁDKAMI

Příšerná tchyně, TV Nova, 30. 7. 2011, 20:00

Znáte to…potkáte skvělého muže, zamilujete se do něj a on do vás, chcete spolu strávit celý celičký život…a pak: poznáte jeho matku. Rovnou z oblak spadnete na tvrdou zem. Stejně jako Jennifer Lopez. Nechcete vyrazit do víru velkoměsta? Pak pozvěte kamarádky k sobě a užijte si příjemný sobotní večer s vínem a touto komedií o půvabné Charlie, která konečně našla svého „prince“, jenže k jeho získání musí porazit někoho, kdo je mnohem silnější než ona a bojuje zakázanými zbraněmi. Koho? Naštvanou tchýni!

Kafe.cz doporučuje:

  • Na jeden týden bylo dost komedií! Zkuste také trochu vážnější téma. Film In America, který byl nominovaný na Oscara, pobaví, rozesmutní, donutí přemýšlet a vážit si. Navíc výkony herců jemně a nenásilně pohladí naše umělecké já.

DRAMA

In America, TV Prima, 31. 7. 2011, 13:45

Sledujte realistickou a bolestivou cestu irské rodiny za lepším životem a zapomněním do Ameriky. Vysněný svět, ve kterém je možné splnit si své sny a zapomenout na bolest, která užírá. Poznejte sílu rodiny, manželství, lásky a přátelství, které zachraňuje životy a vzpomínky. Dlouho se na televizních obrazovkách neobjevil americký film, který by svými kvalitami strčil do kapsy hollywoodské trháky.