Žijeme v době, kdy se každý odpočinek a chvíle relaxu rovná výhře v loterii.

Abyste se lépe vyznali v nabídce relaxačních pobytů - nachystali jsme pro Vás na www.kafe.cz novou službu, prostřednictvím které se ve výběru nemůžete splést.

Pravidelná páteční rubrika pak přestaví trojici vybraných tipů, jako "ochutnávku" z mnoha set možností, které jsou aktuální. A líto je nám jediné. Že nemůžeme pokaždé hned jet s Vámi:-)

Stačí v jednoduché tabulce zadat čtyři kritéria:

- délku pobytu

- cenu pobytu

- obsah pobytu

- místo pobytu

a pak už jen zájezd koupit a těšit se na úžasné chvíle. ZKUSTE SI TO.

Tentokrát nás zaujaly romantické pobyty vhodné pro nezapomenutelné chvíle ve dvou

Spa Resort Sanssouci v Karlových Varech (od 3563 Kč)

Prožijte romantiku ve Spa Resortu Sanssouci, který pro vás připravil ubytování s polopenzí, jejíž součástí je i romantická večeře. Dále na vás čeká koupel, masáž, společný floating a volný vstup do balneo centra.

Redakce doporučuje: Než se Kartovy Vary zaplní hosty Mezinárodního filmového festivalu, užijte si tam klidné dny plné romantiky a relaxu.

Přečtěte si podrobnosti o pobytu

Romance Crystal Palace v Mariánských lázních (od 3680 Kč)

Dopřejte si romantiku ve čtyřhvězdičkovém hotelu s wellness procedury a romantickou večeří při svíčkách.

Redakce doporučuje: Nemůže se stát, že si nebudete připadat jako femme fatale. Na romantické večeři (má tři chody) totiž dostanete růži a společně s partnerem také láhev přívlastkového vína. Čeká vás mimo jiné i dvacetiminutová aromamasáž.

Přečtěte si podrobnosti o pobytu

Pobyt pro ni a pro něho (od 3100 Kč)

Víkendový pobyt v Lázních Poděbrady v půvabném čtyřhvězdičkovém hotelu Zámeček zahrnuje uhličitou koupel, infrasaunu, solnou jeskyni a další procedury.

Redakce doporučuje: Poděbrady jsou lázeňské město, ve kterém není tolik rušno. Proto je jisté, že zažijete klidný víkend a budete se moct věnovat jeden druhému.

Přečtěte si podrobnosti o pobytu