Útok může přijít odkudkoli – od kolegů v práci, známých nebo i členů rodiny. Jak poznáme, že jsme se stali jeho obětí?

„Většina lidí pocítí intenzivní bolest hlavy, která začíná v týlní části a pokračuje směrem nahoru. Čelo bývá rozpálené, někdy doslova hoří jako při začínající chřipce. Bolest pak přechází dál směrem dolů po páteři. Někdy má člověk pocit, jako by byl doslova kýmsi zaháčkován,“ popisuje vlastní zkušenost paní Monika z Prahy, jež se touto problematikou zabývá již přes 10 let. Zároveň pomáhá lidem, kteří se do podobné situace dostali a nevědí co dělat.

Neviditelný útočník

Za energetickým útokem se obvykle skrývá silná negativní myšlenka vědomě adresovaná druhému člověku. Její podstatou často bývá zloba a nenávist. Dlouhodobý vliv podobných myšlenek může působit doslova destruktivně. „Pokud s tím člověk něco neudělá, vystavuje se do budoucna nebezpečí vážných zdravotních problémů,“ upozorňuje paní Monika.

„Časem se objeví například poruchy endokrinního systému nebo blokace páteře. Následně může dojít k narušení krvetvorby a napadení orgánů.“ Určitá možnost obrany ale existuje. Rozhodně však zapomeňme na to, že vůči agresorovi (v případě, že tušíme, o koho se jedná) použijeme tytéž zbraně. Tím bychom celou situaci jen zhoršili a obrátili proti sobě.

„Jediná účinná obrana je vyslat směrem k dotyčnému myšlenky světla a lásky. I když to mnohým z nás může v dané chvíli připadat obtížné či přímo nemožné, není jiná cesta. Pouze tímto způsobem zneutralizujeme jeho zápornou energii, takže nám již více neublíží,“ podotýká paní Monika.

Původci těchto útoků navíc nemusejí ani pocházet z tohoto světa, můžou jimi údajně být třeba i duše zemřelých, které se nám z nějakého důvodu touží pomstít. V této souvislosti se často hovoří rovněž o ničivé síle kletby.