Velikonoce: dárky pro ženy

Největší radost jim určitě udělá nějaká „paráda“; určitě ale nepohrdnou ani kvalitní kosmetikou.

Šperk

Magnetické šperky můžou příznivě ovlivnit nejen naši náladu, ale také zdraví. Přívěsek v kombinaci s náramkem je navíc velice efektní ozdoba pro nadcházející jaro.

Kosmetika je klasika

Pro svou pleť můžeme udělat mnohem více než pouze tím, že budeme používat správnou pěsticí kosmetiku. Pleť i vlasy potřebují také výživu zevnitř. Zejména vitamin E a beta karoten.

Kabelka se hodí vždy

Na kabelku jsou kladeny velké požadavky: musí být skladná, přehledná, dostatečně velká a zároveň in. Těch opravdu dobrých pak skutečně není nikdy dost a stoprocentně potěší.

Nordic walking pro dobrou kondici

Teleskopické hůlky na turistiku usnadňují chůzi v terénu. Navíc jsou výškově nastavitelné.

Pomlázka pro děti

Naše nejmenší i trochu odrostlejší jistě potěší zejména něco na zub. Ale také nějaká nová hračka.

Skvělá čokoláda

Kvalitní čokoláda je v rozumném množství dokonce zdravá. Proč tedy dětem nedopřát lahodné velikonoční dobrůtky.

Želatinoví medvídci

Želatina je dobrá na klouby. K dostání je už mnoho želatinových bonbonů různých tvarů, barev a příchutí.

„Dospělácké“ nářadíčko

Pro malé kutily nastává nová doba experimentů na chatě a zahrádce. Mít svůj vlastní „vercajk“ a malou dílničku, to by bylo něco!

Vlastní šminky

I malé slečny bývají velké parádnice. Právě pro ně je určena dětská kosmetika, dětské oční stíny, řasenka, lak na nehty a další nezbytnosti. Jsou k jejich jemné pokožce a vlasům mnohem šetrnější, ale účinek jejich použití je přitom k nerozeznání od těch máminých.

Po čem touží muži

Radost mužům možná také udělá trocha „parády“ nebo příjemná vůně. Ale nezapomeňme, že jsou především velcí „hračičkové“.

Přitažlivost v lahvičce

Příjemně kořeněná a svůdná pánská toaletní voda dokáže probudit všechny smysly. Tu správnou by ale měla vybírat žena, protože ta nejlépe pozná, která se k němu skutečně hodí.

Mít se na co dívat

Nové DVD s oblíbeným filmem nezklame. Ještě určitě nastanou dny, kdy budeme sedět raději pěkně doma v teple.

S půllitrem v kapse

Není nad vlastní „nádobíčko“, zvlášť jsme-li na nějakém jarním výletě a žízeň je veliká. Nafukovací půllitr je díky miniaturní pumpičce připravený raz dva.

Dobrá kořalka zahřeje

I když nejde právě o nejoriginálnější dárek, věřte, že dobré pití vždycky potěší. Ať už půjde o mužný fernet, tequilu, či pravou whisky.

Kdo si hraje, nezlobí

Jarní pobyt v přírodě je možné zpestřit nějakou společenskou hrou. Velmi oblíbený je u nás v posledních letech i francouzský pétanque. Hru zvládne každý a navíc ji snadno zabalíme do praktického kufříku.