Diskutujte: Který zamilovaný film máte nejradši? U kterého se spolehlivě rozpláčete?

KDYŽ MILUJETE SAMA SEBE

Moje svatba, TV Nova, 27. 9. 2011, 9:30

Možná jste to vy nebo možná někoho takového znáte ze svého okolí…je jich totiž v dnešní době spousta. Koho? Žen, které jsou mladé, krásné, úspěšné, obklopené přáteli, ale po mužích vhodných právě pro ně jako by se slehla zem. A co potom? Třicetiletá Isabel Darden to vyřešila po svém…chce si vzít…a to se nechte překvapit. Jestli se chcete pobavit, tak sledujte romantickou komedii o přípravách neobvyklé svatby a lásce, která ji nečekaně zkomplikuje.

KDYŽ NENÁVIDÍTE

Láska přes internet, TV Prima, 28. 9. 2011, 15:30

Myslíte, že lze někoho milovat a zároveň i nenávidět? Určitě ano a zvláště tehdy, pokud svoji lásku poznáte na internetu. Lehce se tak může stát, že se zaplete do milostných sítí a přitom člověka, se kterým si píšete, v reálném životě nemůžete vystát. A navíc v podání Toma Hankse a Meg Ryan tomu snadno uvěříte. Užijte si americkou romantickou komedii z roku 1998 a pokud jste ji ještě neviděli, nebojte se, tahle pohádka skončí šťastně.

KDYŽ SE CHCETE OBĚTOVAT PRO PŘÁTELE

Slečna Drsňák 2: Ještě drsnější, TV Nova, 30. 9. 2011, 20:00

Slečna Drsňák v podání Sandry Bullock ještě mnohem více přitvrdila. A i když komedie už není to, co byl první díl, určitě se zasmějete. Sandra jako agentka Gracie Hart a také účastnice americké soutěže krásy je totiž schopná udělat cokoli, aby zachránila životy svých blízkých přátel. A i kdyby měla znovu obléct nenáviděné růžové šaty a znovu se zaplést s krásou jako rozmazlená bárbína.

KDYŽ MILUJETE NĚKOHO NEZNÁMÉHO

Lásce na stopě, TV Prima, 1. 10. 2011, 12:45

Někdy hledáte lásku, co vám síly stačí, a jste neúspěšní, jindy jen tak sedíte, nic nečekáte a trkne vás přímo do nosu. Jak vypadá láska, když ještě ke všemu navíc i zbytek příběhu necháte jen na osudu. Najde si k hlavním hrdinům cestu přes jednu popsanou bankovku a starou knihu? Pokud milujete správnou romantiku od začátku až do konce, tak je pro vás film s Johnem Cusackem a Kate Beckonsale v hlavních rolích to pravé ořechové.