Pravidelným hloubkovým čištěním ke krásné pleti

Základem efektivního detoxu je čisticí pleťová maska. Pro tento účel jsou nejlepší masky obohacené o čisticí jíly, které dokážou vaši pleť vyčistit opravdu do hloubky. Já jsem si zamilovala pleťovou masku Pure Clay Detox Mask od oblíbené značky L´Oréal Paris. Nelekněte se šedé gelové textury, obsahuje vedle blahodárného jílu i spoustu živin pro perfektní vzhled pleti. Masku na svou pleť naneste buď prsty nebo pomocí kosmetického štětce a pro nejlepší výsledek ji používejte pravidelně dvakrát až třikrát týdně. Vaše pleť vám poděkuje!

Jestli vás trápí mastnější pleť se sklonem k častým pupínkům, jednou za týden sáhněte po zmatňující masce od značky Payot. Její účinné složení vaši pleť na dlouhé hodiny zbaví lesku, a navíc efektivně předchází vzniku akné.

Jak si vybrat pleťovou vodu nebo mléko?

Masku jemně opláchněte a dočistěte svou pokožku čisticí vodou nebo mlékem. Pro aplikaci použijte vatový tampón. Na trhu existuje obrovské množství čisticích pleťových vod i mlék, svého favorita byste si měla vybrat podle svého typu pleti. Na moji smíšenou pleť se mi osvědčila pleťová voda od Lumene, ke které se znovu a znovu vracím. Nejen že důkladně čistí pleť, zároveň vyrovnává hladinu hydratace a pravidelné používání zmenšuje rozšířené póry.

Další pomocníci pro efektivní péči o pleť

Také vás trápí strašák milionů žen, neblaze proslulý pod názvem černé tečky? I na ně máme efektivní řešení. Pleťový gel Payot Expert Points Noirs hloubkově vyčistí všechny póry a poté je stáhne, čímž zároveň předchází jejich dalšímu znečištění. Používejte tento zázračný přípravek každé ráno a večer a černé tečky budou minulostí.

Svůj zkrášlující rituál nejlépe zakončíte voňavým relaxačním olejem, úžasný je třeba levandulový olej od české značky Renovality. Nejdříve ho zahřejte v dlaních a poté ho naneste na pokožku v oblasti spánků. Nebo rovnou požádejte svého partnera o relaxační masáž celého těla. Levandulový olej perfektně zjemňuje pokožku, pomáhá odbourávat stres a přispívá ke kvalitnímu spánku. Vyberte si na Elnino.cz ty nejlepší přípravky pro jarní detox!

Zdroj: Youtube