Stačí od 13. července do 18. července odpovědět na otázku na e-mailovou adresu soutez@denik.cz. Vyhrává 999. správná odpověď.

Kde ASTORIA Hotel & Medical Spa leží?

A. Vedle muzea Becherovky

B. U golfového hřiště

C. Naproti Mlýnské kolonádě

Výherce získá pobyt pro dva v ASTORIA Hotel & Medical Spa, který zahrnuje:

  • 2 x Ubytování ve dvoulůžkovém pokoji kategorie Comfort nebo Comfort Plus
  • 2 x Snídaně a večeře formou bufetu
  • Vstup do bazénu a sauny zdarma
  • Nabídka hotelové čajovny zdarma (denně 4 druhy čaje)
  • Procedury Medical Spa pro oba: HydroJet masáž, Solná terapie
  • Oběd formou bufetu se slevou 30 %
  • Další procedury Medical Spa se slevou 30 %
  • Tipy na výlety po regionu – brožura KV Guide

Hodně štěstí!

Za poznáním i odpočinkem do ASTORIA Hotel & Medical Spa v Karlových Varech

Letošní léto nabízí unikátní příležitost zažít nejzajímavější místa u nás jinak, bez zahraničních turistů a přehnaného ruchu. Dovolenou navíc pořídíte ještě výhodněji než jindy. I luxusní hotely letos představují lákavé pobytové balíčky, město Karlovy Vary navíc poskytuje příspěvek až 5 000 Kč na pobyt, za symbolickou cenu je i Karlovy Vary Region Card umožňující vstup na mnoho míst se slevou nebo zcela zdarma. Komfortní lázeňský hotel ASTORIA Hotel & Medical Spa prošel rekonstrukcí a znovu otevřel brány hostům.

Karlovarský kraj je jedním z atraktivních regionů, které nabízí skvělé vyžití pro návštěvníky nejrůznějších zájmů i věkových kategorií. Kromě tradičních léčebných pobytů zde najdete relaxační a wellness programy, rozmanité vyžití pro sportovce i milovníky poznávání přírodních unikátů či historických památek.

Kvalitní hotel na prvním místě

Skvělou základnou pro odpočinek i poznávací pobyty je luxusní 4* hotel ASTORIA Hotel & Medical Spa, který leží v srdci Karlových Varů přímo naproti Mlýnské kolonádě. Léčivé prameny tak mají hosté na dosah ruky. Hotel disponuje řadou komfortních pokojů s výhledem na kolonádu, bohatou nabídkou stravování i vlastní čajovnou, ve které si hosté mohou denně zdarma vychutnat čtyři druhy kvalitního čaje. Ubytovaní návštěvníci mohou přímo v hotelu využít lázeňské procedury pod dohledem zkušených lékařů a terapeutů nebo si odpočinout ve vřídelní koupeli, v bazénu, sauně nebo solné jeskyni. Napětí z těla odstraní profesionální masáže nebo parafangový zábal. O hosty se tu denně stará příjemný a profesionální personál, připravený splnit jim každé přání.

Poznávání, kultura, výlety i sport

Okolí Karlových Varů nabízí celou škálu aktivit i pamětihodností. V blízkém okolí města se nachází například Boží Dar, rašeliniště SOOS, Slavkovský les, hrad Loket, zámek Bečov nebo klášter Teplá. Přímo ve městě stojí za návštěvu světově proslulá sklárna Moser nebo muzeum s výrobnou tradiční Becherovky. Sportovci ocení běžecké trasy v okolních lesích, turistiku, nordic walking, cykloturistiku, sjíždění Ohře, golfová hřiště, vodní svět nebo přírodní koupaliště. Okolní příroda láká k procházkám, děti potěší výlet lanovkou na rozhlednu Diana, Motýlí dům nebo minizoo, rodiče zase možnost hlídání dětí, aby si mohli chvíli odpočinout. Po celé léto zde budou navíc probíhat koncerty a další kulturní programy. To pravé si tu najdou jednotlivci na léčebných pobytech, páry na romantickém víkendu, rodiny s dětmi i skupiny přátel.

Výhodné balíčky i příspěvek od města

Letošní pobyt v Karlových Varech se navíc vyplatí. Město Karlovy Vary nabízí příspěvek až 5000 Kč na pobyt, hotely poskytují speciální pobytové balíčky za bezkonkurenční ceny. K mání je i slevová karta Karlovy Vary Region Card, která je až do konce léta za symbolickou cenu od 100 Kč. Zahrnuje více než 30 památek, kam je vstup zdarma, dalších 40 až s 50% slevou a hromadnou dopravu v Karlových Varech a Mariánských lázních zdarma. V kombinaci s výhodnými pobytovými balíčky ASTORIA Hotel & Medical Spa si letos můžete v Karlových Varech dopřát skutečně luxusní dovolenou.

https://www.astoria-spa.cz/