Správně nastavená strava je základ

Cílená redukce přebytečného tuku se většinou neobejde bez úprav jídelníčku. Těžká a kaloricky vydatná jídla nahraďte lehčími variantami a zapojte do každodenních jídel ovoce a hlavně zeleninu. Nejen, že ve většině případů snížíte celkovou kalorickou hodnotu, ale navíc doplňujete i vitamíny a minerály, jejichž nedostatek by mohl komplikovat úspěšné a relativně rychlé hubnutí.

Usnadněte si přípravu jídel

Ideální způsobem, jak se držet svého cíle, je každodenní příprava jídel. Aby všechno správně fungovalo a tělo efektivně hublo, je potřeba dodržovat jídelníček s vyváženým množstvím jednotlivých makroživin, jako jsou sacharidy, tuky a bílkoviny. Jenže příprava na každý den dokáže zabrat dost času, a ze začátku se navíc ani nevyznáte v tom, kolik čeho jednotlivá jídla obsahují. A přesně tento problém řeší krabičková dieta. Jde o způsob, jak máte na každý den připraveno několik porcí čerstvého, chutného a nutričně vyváženého jídla pro bezchybné dodržování stanoveného plánu. Krabičková dieta Praha je navržena na míru pro každou postavu, množství pohybu a daný cíl. Jídla jsou rozvážena buď na vámi zadanou adresu, nebo si je můžete vyzvednout na odběrných místech.

Dostatek pohybu i odpočinku

Pro hubnutí je dobré zvýšit energetický výdej přidáním pohybových aktivit. Postavu vytvarujete posilovacími cviky a tuk zhubnete díky kardio aktivitám, jako jsou například jízda na kole, běh, ale i obyčejná chůze. Snažte se co nejvíce chodit pěšky, používejte schody místo výtahů a buďte přirozeně aktivní. Kromě toho je ale nezbytně nutné nezapomínat ani na pořádný a dostatečný odpočinek. Řádná regenerace výrazně napomůže celému procesu hubnutí a hlavně je důležitá pro vaše zdraví.