Kolagen je výživový doplněk, který působí na lidský organismus na několika úrovních

Kolagen je jedna ze základních bílkovin lidského organismu. Vyskytuje se v kloubech, ve vazech a ve šlachách, kde působí jako pojivo a udržuje pohybový aparát zdravý a funkční. S přibývajícím věkem ale kolagen přirozeně ubývá. Okolo 25. roku se přestává tvořit a začínají se objevovat první chronické problémy a bolesti. Doplněním kolagenu výrazně podpoříte správnou funkci pohybového aparátu a pohyb bude opět bezbolestný, klouby budou znovu elastické a podpoří se také regenerace svalů a okolních kloubních struktur po zranění.

Kromě pohybového aparátu se kolagen také významně podílí na elasticitě pokožky a na její vnitřní hydrataci.

Na pleti se přirozený úbytek kolagenu projevuje prvními vráskami, povadlostí tváře a ztrátou pružnosti. Díky Zeen Collagenu bude pleť opět hloubkově vyživená. A taktéž vlasy vyživené kolagenem získají zpátky svůj lesk a pevnost. Kolagen pomáhá na lámavé konečky, zabraňuje vypadávání vlasů a vyživuje strukturu suchých a jemných vlasů.

Díky širokému spektru působení kolagenu v lidském organismu jde o dárek, kterým potěšíte skutečně celou rodinu.

Kolagen je jeden z nejlepších a nejvděčnějších vánočních dárků pro celou rodinu. Kdo všechno bude mít z dárkového balení Zeen Collagenu radost a užitek?

Babička a děda

Stěžují si vaši prarodiče na bolestivé klouby, svalovou slabost a ztrátu energie? Kolagen je vrátí zpátky do aktivního života. Bolest je pro mnoho seniorů začarovaným kruhem, který jim ubírá radost ze života. Zeen Collagen pomůže vašim prarodičům zmírnit příznaky osteoporózy a řídnutí kostí. Kolagen udělá dobře i kloubům, takže si budou moci vychutnávat hru s vnoučaty s menší bolestí a začnou zase chodit ven a užívat si aktivního stáří. Díky Zeen Collagenu věnujete prarodičům zdraví, a to je to nejcennější.

Maminka a tatínek

Zeen Collagen pomůže na klouby a kosti i vašim rodičům. S přibývajícím věkem se objevují problémy a bolesti čím dál častěji a díky Zeen Collagenu prodloužíte svým rodičům mládí a vitalitu. Zeen Collagen prodlužuje mládí i co se týče vzhledu, jelikož pomáhá udržet pružnou a svěží pleť, zpomaluje stárnutí pokožky a tvorbu vrásek a doplňuje do těla energii.

Sestra, kamarádka, manželka

Zeen Collagen je instantní elixír krásy. Která žena netouží po krásných vlasech, pevných nehtech, vypnuté pleti a žádné celulitidě? Toužíme po tom všechny, a tak kteroukoliv ženu z Vašeho okolí jistě potěší balíček Zeen Collagenu, který jim pomůže všechny uvedené touhy splnit.

Bratr, manžel, kamarád

Darujte mužům svého života tu nejlepší péči. Mají kluci rádi pohyb? Zeen Collagen je výborný dárek pro sportovce protože podporuje regeneraci po cvičení a nárůst svalové hmoty. Navíc zpomaluje stárnutí po všech fyzických stránkách a postará se o zmírnění stárnutí pokožky a lepší růst vlasů.

S produkty Zeen vyřešíte letos dárky během pár kliknutí. Na eshopu www.zeenworld.sk vybírejte také mezi léčivými CBG kapkami, které ulevují od fyzické bolesti i od psychického neklidu, stresu a zmírnují úzkosti. Nově na stránkách seženete také výživové doplňky na posílení imunity, detox, antioxidant pro pokožku, nebo doplňky stravy podporující lepší spánek. Na www.zeenworld.sk vyřešíte Vánoce na pár kliknutí. Produkty seženete také exkluzivně v prodejnách DM Česká republika.