Máte v těle volné radikály?


Volné radikály se v těle tvoří přirozeně a chrání nás před viry a bakteriemi. Vlivem stresu a nezdravého životního stylu se ale stává, že se jich tvoří příliš. Nadbytečné volné radikály pak napadají i zdravé buňky a mohou způsobit jejich rakovinné bujení, podporují vznik Alzheimerovy choroby nebo aterosklerózy.

Pitím zásadité vody proti těmto procesům účinně bojujete, protože volné radikály se neutralizují.


Ionizační konvice Aquator se používá stejně jako rychlovarná a připraví zásaditou i kyselou vodu za 4 minuty.

Co vám teče z kohoutku?


Pokud máte přípojku na veřejný vodovod, pak je vaše voda pravidelně kontrolovaná. Ale i když máte záruku, že neobsahuje nadlimitní množství škodlivých látek, voda zásaditého pH vám z kohoutku bohužel neteče. Kohoutková voda má vždy neutrální nebo mírně kyselé pH a hodnoty oxidačně-redukčního potenciálu (ORP) jsou vždy kladné, to znamená oxidační.

Aby se volné radikály v těle neutralizovaly, je nezbytné, aby pH vody bylo zásadité a ORP v záporných hodnotách, tedy antioxidační.


Konvice má dvě oddělené nádoby, jednu na zásaditou a druhou na kyselou vodu.

Zásaditá voda za 4 minuty


Ionizační konvice jsou cenově daleko příznivější než standardní vodovodní ionizátory a přitom udělají stejnou službu. Navíc není nutné je nikam montovat. Používají se stejně jako rychlovarná konvice. Nalijete do nich vodu z kohoutku a spustíte program, který trvá 4 minuty. Výsledkem je studená voda, která má vámi zvolené zásadité pH a s tím automaticky záporné hodnoty ORP.

Voda s pH 8,6 má skvělé antioxidační účinky a můžete ji pít každý den. Volné radikály v těle se neutralizují a kromě ochrany před mnoha různými chorobami si posílíte imunitu a zpomalíte stárnutí.

Při ionizaci v konvici se v odděleném zásobníku vytvoří i kyselá voda. Tu můžete vylít nebo ji použít při úklidu domácnosti, k bělení prádla, k omytí ovoce a zeleniny, ze které tak odstraníte velké množství bakterií, nebo k ošetření plísní na nohou a rukou. Není určena k pití.


V konvici jsou dvě elektrody. Anoda v konvici přitahuje oxidační minerály, katoda antioxidační.

Místo antibiotik stříbrná voda


Některé ionizační konvice mají program na obohacení vody stříbrnými ionty. Zatímco antibiotika jsou schopna si poradit s 5-10 druhy bakterií, stříbrná voda dokáže zahubit okolo 650 druhů mikroorganismů včetně virů a na rozdíl od antibiotik nenarušuje střevní prostředí.

Můžete ji použít kdykoli máte chřipku nebo angínu, jste nachlazení, trpíte záněty, alergiemi nebo revmatem. Stříbrná voda chutná stejně jako obyčejná a není nijak cítit. O vhodné koncentraci při řešení zdravotních potíží je vhodné poradit se s lékařem nebo si přečíst odbornou literaturu.


Konvice Aquator stojí násobně méně než vodovodní ionizátory, ale udělá stejnou službu.

Udělejte pro sebe maximum


Správně upravovat vodu je samo o sobě velkou změnou, kterou uděláte mnoho proto, aby volné radikály vaše tělo nepoškozovaly. Je ale dobré zvážit i další úpravy životního stylu. Nadbytek volných radikálů je nejčastěji způsoben stresem, nevhodnou stravou, kouřením, alkoholem, znečištěným prostředím nebo užíváním léků.


Kromě vody mají i potraviny vliv na tvorbu volných radikálů.