S představením novinek kalifornského giganta Apple vyvstala i otázka vhodného příslušenství. Minimum konektorů, upřednostňování bezdrátového nabíjení, a také nedodávání nabíjecího adaptéru k mobilním telefonům iPhone v balení klade na kupujícího potřebu dokoupení rychlé nabíječky či např. dokovací stanice s dostatkem portů. Značka elektroniky YENKEE nabízí řešení.

Jablko nepadá daleko od stanice

Apple Watch? AirPods? iPhone? Všechny tyto zařízení najdou spolehlivé útočiště pro nabrání energie v nabíjecí stanici YENKEE YAC5300. Rovnou 15 W poputuje do jablečné elektroniky, a to při využití pouze jediné zásuvky. S bezdrátovým nabíjením rovněž odpadá nutnost vypojování a zapojování kabelu. Telefon i hodinky lze na stojánek jednoduše položit a ve vteřině nabíjíte. Pro sluchátka je pak připraven konektor Lightning.

Otázka:

Kde sídlí společnost YENKEE?

A) Lenešicích

B) Benešově

Odpovědi zasílejte od 27. září do 1. října na e-mailovou adresu soutez@denik.cz

Vyhrává 50., 100., 150. správná odpověď

Po poslední akci společnosti Apple, tzv. California Streaming, se vyrojilo hned několik novinek. Všechny však nesou několik podobných vlastností. Absence dostatku konektorů a výkonné drátové či bezdrátové nabíječky. Zájemci musí tak využít starších adaptérů nebo dokoupit příslušenství přímo od Applu či jiných výrobců. YENKEE má ve své nabídce hned několik produktů, které příznivci jablka určitě ocení.

Rychlost v malém těle

Rychlá GaN (Gallium Nitride) nabíječka YENKEE YAC 2065 dokáže poskytnout rovnou 65 W pro MacBook či jakékoliv další zařízení. Velký výkon však neznamená velkou cihlu. Kompaktní rozměry nabíječky YENKEE YAC 2065 z ní dělají ideálního parťáka na cesty. Oproti jejím klasickým kolegyním je YAC2065 až o 30 % menší, a navíc dokáže nabíjet až tři zařízení naráz díky třem výstupním konektorům (2x USB-C, 1x USB-A).

Konektorů není nikdy dost

Dokovací stanice USB-C 11v1 YENKEE YTC1101 promění notebook v naprosto univerzální nástroj s dostatkem konektorů pro připojení až dvou externích monitorů, SD karet, a hlavně i síťového kabelu pro bezproblémové a stabilní připojení k internetu. Jedenáct dalších možností, jak využít MacBook naplno.