Připravte vánoční filmový maraton

Snad ten nejjednodušší způsob. Prohlédněte si své oblíbené vánoční filmy, které ve vás vyvolají sváteční náladu. Nechte se inspirovat magickou atmosférou a vytvořte ve svém životě něco podobného. Kdo si dokáže představit předvánoční období bez takových úžasných filmů jako je Sám Doma nebo třeba Harry Potter? Celý maraton bude ještě zábavnější, pokud jej absolvujete se svými nejbližšími. Nakupte dobroty, udělejte kakao nebo horkou čokoládu s marshmallow a ponořte se do pohádkové atmosféry.

Začněte používat parfém vhodný pro zimní období

V letní sezóně se nejčastěji používají svěží mořské, květinové a ovocné vůně. Během zimy svou pozornost obraťte na parfémy s kořeněnými a citrusovými tóny. Dámské parfémy v širokém sortimentu najdete na webových stránkách Makeup.cz. Doporučujeme si všimnout kultovního parfému Elixir Des Merveilles od Hermès: sladkost mandarinek, svěžest borovice a svíravost pryskyřice vás okouzlí hned při prvním nadechnutí. Díky notám kůry hořkého pomeranče, piniových oříšků, karamelu a vanilky se tento parfém stal skutečným vánočním mistrovským dílem.

Vyzdobte si svůj domov

Vánoční stromeček a ozdoby, girlandy a další dekorace jsou o Vánocích důležité snad v každém domě. Vytvářejí slavnostní náladu a samotný proces zdobení přináší neuvěřitelné potěšení. A co je nejdůležitější? Co nejdříve postavte vánoční stromeček! Je to hlavní atribut Vánoc, který i u vás doma vytvoří tu správnou atmosféru a vykouzlí vánoční náladu. Vhodný je živý i umělý stromeček, případně stačí pár smrkových větví nebo adventní věnec.

Udělejte si nákupní seznam a jděte nakoupit dárky pro sebe a blízké

Vánoční výloha, vůně mandarinek a třpytivé dekorace v obchodech pomohou naladit tu správnou náladu. Jakmile vstoupíte do malých obchodů se suvenýry nebo takového knihkupectví, ucítíte nezvykle útulnou vánoční atmosféru, do které se můžete plnohodnotně ponořit. Po takovém nakupování se vám stoprocentně zvedne nálada, pocítíte okamžitý příval síly a energie. Samotné očekávání blížící se vánoční pohádky bude ještě o něco příjemnější.