Sortiment produktů Kobold je skutečně pestrý – zahrnuje mnoho vynikajících úklidových a čistících zařízení, která lze mezi sebou dokonale kombinovat a propojovat. Při úklidu a čištění tak pokaždé dosáhnete impozantních výsledků – a to už během velmi krátké doby používání. Ušetříte tak nejen čas, ale i elektrickou energii. A čistý domov? Ten je přece k nezaplacení!

Pomocníkem, který by vám v domácnosti rozhodně neměl chybět je Kobold VK200. Úklid s ním se totiž stane hotovou hračkou. Tento moderní a vysoce elegantní vysavač je totiž nejen extrémně výkonný, tichý a skladný, ale zároveň i velmi praktický – díky široké škále nástavců a příslušenství si poradí s každou nepříjemnou situací v domácnosti. Hodí se na všechny typy povrchů, od pevných podlah až po koberce a jeho obsluha je velmi snadná. Ultrazvuková čidla rozpoznají všechny vlastnosti vysávaného povrchu a automaticky mu přizpůsobí režim vysávání. S odpovídajícími nástavci se pak Kobold VK200 obratně vypořádá nejen s koberci a podlahami, ale i s čalouněným nábytkem, matracemi či textiliemi. Obzvlášť precizní je i jeho design – vysavač má snadno nastavitelnou teleskopickou násadu, nízkou hmotnost a otočný naklápěcí kloub. To vše z něj činí obratného pomocníka v domácnosti, který zároveň chrání vaše záda. Vypínač je umístěn přímo na rukojeti, nástavce vyměníte pouhým stisknutím tlačítka. A můžete začít!

Součástí vysavače jsou i inovativní filtrační sáčky, které zlepšují kvalitu vzduchu ve vaší domácnosti, protože zachytí 99,99 % částic způsobující alergie. Kobold vyčistí nejen dům, ale i vzduch v něm!

Úklid v domácnosti vám usnadní i praktický příruční vysavač Kobold VC100, který je jako dělaný pro rychlé a pohodlné vysávání malých nečistot. Známe to snad všichni – v domě či bytě je vždy co poklidit nebo vysát – a proto je dobré mít vždy po ruce akumulátorový vysavač. Tento přístroj nabízí dvě úrovně výkonu a je vhodný k účinnému vysátí stolů, nábytku či čalounění – zkrátka všeho, kde se potřebujete rychle a snadno zbavit volných nečistot, drobků nebo hrubšího prachu. Elektromotor a akumulátor vysavače jsou umístěny v oblasti rukojeti, manipulace s ním je tedy velmi snadná. Vysávání je zkrátka ještě pohodlnější než dříve.

Ruční vysavač Kobold VC100 může být ještě šikovnějším pomocníkem, když jej použijete s doplňkovými nástavci NC10. Úzký vysávací nástavec je ideální k vysávání nesnadno přístupných míst, ten menší, kartáčový pak zajistí šetrné vysávání citlivých povrchů.

Stačí jen správně odpovědět na otázku a 2 soutěžící vyhrávají ruční vysavač Kobold VC100 v hodnotě 2.995 Kč!

Jaký nástavec je vhodný na čištění čalounění?

a) Víceúčelová prachovna SD15

b) Flexo-hubice Kobold FD15

c) Elektrický kartáč Kobold PB440

Odpovědi zasílejte od 18. ledna do 20. ledna na emailovou adresu soutez@denik.cz

Vyhrává 100. a 150. správná odpověď