Když Dessie a Sam byli mladí, milovali se k zbláznění. Ale jeden večírek jejich lásku zničil a byli od sebe surově odtrženi. Ani jeden z nich se nedokázal přenést přes tehdejší zradu a následné lži. O patnáct let později je Dessie zaměstnankyní bezpečnostní agentury a má za sebou zkušenosti z válečných zón po celém světě. Je úspěšná v oboru plném násilí, v němž jsou ženy vzácným jevem, zároveň však bojuje s traumatem, které by ji mohlo zahubit.

Sam byl kluk z ghetta, kterého všichni odepisovali. Po Dessiině zradě ho dlouho hnala touha po pomstě a zadostiučinění. Vlastnoručně vybudoval prosperující hotelový řetězec. Když začne dostávat výhrůžky smrtí, usoudí, že potřebuje osobního strážce. Osud mu přivede do cesty Dessie... Stačí jediný pohled a oba vědí, oč se bude hrát. Tentokrát jsou v sázce jejich srdce.

Číst knihy Simony Ahrnstedtové je jako otevřít krabici luxusních pralinek a moct sníst úplně všechny. Už teď se těším na její další knihu.
Vardagsmagi

Mix vášně a romantiky – to je rukopis Simony Ahrnstedtové

Simona se narodila v Praze krátce předtím, než její rodina emigrovala do Švédska, a dnes patří mezi úspěšné autorky nové vlny švédské romantické literatury. Knihy Ahrnstedtové o silných hrdinkách pro chytré ženy vyšly v mnoha jazycích a stále si získávají další nadšené čtenářky. Fenomenální úspěch její třídílné série „Nepřátelé a milenci“ (česky: Nepřátelé a milenci, Oheň a voda a Žár a led, Metafora) z ní ve Švédsku učinil hlavní mluvčí žánru novodobé romance a spisovatelek píšících o ženách pro ženy. Její trilogie „Protiklady se přitahují“ (česky: Všechno, co chci; Jen o trochu víc; všechno a tebe) potvrzuje autorčino místo mezi mistry tohoto žánru.

Pro více knižní inspirace sledujte nakladatelství Metafora, knihu Všechno a tebe zakoupíte na e-shopu grada.cz.