S podzimem k nám na dveře klepe poněkud depresivnější nálada. Obout si černé ponožky, černé džíny a černou bundu není to pravé. Pojďte si zvednout náladu veselými ponožkami. Jelikož jsou z bambusu, nezapotí se vám v nich ani nohy. Takže se pak do nich klidně vyzujte třeba i v práci za stolem, kde bude opět něco celý den bušit do klávesnice. A když na vás začne jít depresivní podzimní nálada, a nepomůže ani pohled oknem na podzimem zbarvené stromy, mrkněte pod stůl na své veselé ponožky.

TIP: Veselé dámské bambusové ponožky

Když ponožky jako dárek nejsou faux pas

Bývaly doby, kdy se ponožky pod vánočním stromečkem proměnily z užitečného dárku na faux pas. „Hm, zase ponožky, dík!" Ale teď je opět vše jinak. Naše šatníky totiž dobývají veselé ponožky. Pánské i dámské. A ty jsou jako dárek skvělé. I k Vánocům.

Barevné ponožky dnes mohou být dominantou našeho outfitu

Není ničím nepřístojným obout veselé ponožky v pestrých barvách či se vzory dokonce k pánskému formálnímu obleku. Hlavně ať jsou pěkně vidět. Vždyť je to škoda ukrývat je pod kalhoty a do vyšších bot.

TIP: Pánské bambusové ponožky

Veselé ponožky – ECO a ve vydařeném dárkovém balení

Dárkové balení ponožek ve veselých vzorech a z bambusové tkaniny nabízí e-shop www.bambusacky.cz. Z ponožek doslova čiší energie a kreativní nápady. Nádherné je i samotné dárkové balení. Je tak povedené, že už snad na jejich zabalení nemusíte ani používat dárkový balicí papír. Stačí je pouze stylově převázat stuhou. Alespoň se zachováte ekologicky, a to hned dvakrát.

Poprvé, když nebudete plýtvat balicím papírem, a podruhé, když věnujete ECO ponožky. Protože bambusové tkaniny, na rozdíl od těch bavlněných, vznikají technologiemi slučitelnými s trvale udržitelným rozvojem. Bambus se totiž pěstuje na půdě nevhodné k pěstování polnohospodářských plodin. Stačí jej pouze seřezávat a on znovu vyraší. Na pěstování bambusu se nespotřebovává voda a nejsou zapotřebí ani pesticidy.