Tradiční velikonoční mazanec De luxe 850 g od pekařů z Globusu obsahuje z 15% máslo a 18% rozinky a jen se po něm zapráší. Už jste ochutnali skvělý Královský koláč, který se vyrábí přímo v pekárně Globusu, základ tvoří kynuté těsto a je zdoben různými druhy náplní? Od tvorohovo-švestkové, přes makovo-švestkovou až po jablečnou? Když už jsme u těch jablek, nenechte si utéct ani klasický Štrúdl, který je vyráběn z tradičního listového těsta a je plněn jablky od českých farmářů, tvarohem od českých dodavatelů nebo mákem z českých polí.

A pro milovníky masa mámě žhavou novinku – a tou je Královský párek Globus, který je naprosto výjimečný svojí chutí. Je vyrobený z vepřového a hovězího masa s přídavkem sýra Krolewski a papričkami jalapeňo. Věděli jste, že řezníci z Globusu maso bourají přímo v zázemí ka­ždého hypermarketu Globus, kde ho také zpracovávají a vyrábějí z něj uzeniny, které to pak mají pouze 5 metrů od řeznického pultu kde zákazník nakupuje? Takto v reálu vypadá Poctivá výroba!