Dokonalé kouzlo Vánoc

Představte si krajinu ukrytou pod třpytivými sněhovými závějemi. Na tmavém nebi září miliony hvězd, všude vládně nekonečný klid, jen sem tam někde za vrátky štěkne pes. Z nebe se snáší vločky, lehounké a krásné, jako umělecká díla a v oknech nízkých chalup se začnou rozsvěcet barevná světélka vánočních stromků. Nastal Štědrý večer.

Nechte svou fantazii ožít

Přesně takovou kouzelnou atmosféru si doma o Vánocích touží vytvořit úplně každý. Stromečkem, výzdobou, světýlky, dárky. Ale pokud chcete své dokonalé představy o Vánocích opravdu zhmotnit, nesmí vám v ložnici chybět vánoční povlečení. Mezi desítkami motivů si určitě vyberete ten, který se vám bude líbit nejvíc. Nechybí zasněžená krajina, vánoční stromek, sobi, hvězdy, vločky, prostě cokoli, co si přejete.

Záleží vám na materiálu? Vyberte si

I když se vám možná zdá, že než přijdou Vánoce, uplyne ještě hodně času, nenechte se mýlit, uteče to jako voda. Proto si na www.rodinnebaleni.cz vyberte raději už teď, dokud je ještě dost času. Kromě nejkrásnějších motivů si můžete zvolit také povlečení z různých materiálů. Třeba z huňatého mikroplyše, jemného mikrovlákna s 3D živými obrazy. Vše zde naleznete ve vysoké kvalitě, stejně jako mezi zákazníky nejoblíbenější bavlněné povlečení. A pozor – hodí se i jako dárek pro vaše blízké!

Prostěradlo – nezbytný doplněk

Když vybíráte vánoční povlečení, nezapomeňte s ním barevně i materiálem sladit prostěradla. U nás najdete prostěradla hladká bavlněná i pružná jersey, extrémně savá bambusová, smyčková z hřejivého froté či extra příjemná mikroplyšová. Máme je v rozměrech na nejrůznější velikosti postelí a hodí se i pro vysoké matrace.