Představte si tu atmosféru: V krbu praská dřevo, sálá hřejivé teplo, voní cukroví, v hrnečku máte horkou čokoládu, v troubě vánočku, ve vaně kapra a všechny dárky jsou nachystané, jen je rozbalit. Cítíte tu dokonalou vánoční pohodu? Ano, také už se na ni těším. Abychom ale mohly dárky darovat a rozbalovat, musíme je nejdřív nakoupit. S tím se pojí všudypřítomný stres, mačkání se v obchodech. NE! Letos budeme mít pohodu i při nakupování. Stačí si sednout, udělat si pohodlí, vzít něco dobrého k pití a jdeme vybrat dárky z více jak 1 milionu produktů na Elnino.cz.

Tady je pár tipů co koupit

Kupujete dárek mamince, babičce, sestře, manželce nebo přítelkyni? Ještě nikdy nikdo neudělal chybu, když ženě koupil parfém. Pro mnohé je to vyjádření lásky, obdivu, toho, že si jí vážíte, toho, že pro vás hodně znamená. Pro nás je parfém způsob, jak dotvořit osobitost člověka. Na každém totiž voní jedinečně a nezaměnitelně. Jednou z velmi populárních vůní je Chloé Chloé. Ženská, svůdná a sebevědomá. Pro ženy, které mají rády dekorativní kosmetiku tu máme spoustu kvalitních produktů, které budou pod stromečkem vypadat skvostně. Co třeba oční stíny od Gabriella Salvete Palette 16 Shades.

Pro tatínka, dědečka, bratra, přítele nebo manžela tu máme širokou nabídku pánské kosmetiky. Parfémy, sprchovou kosmetiku nebo třeba péči o vousy. Pro malého raubíře je tu spousta sprchové kosmetiky inspirovaná postavičkami Marvel, nebo toaletní vody s postavičkami Star Wars. Také už vidíte rozzářené dětské oči a nadšení, že má svou první voňavku a může se vonět jako tatínek?

Internetová parfumerie Elnino.cz nenabízí jen vůně a kosmetiku. Nabízí také doplňky, které o Vánocích nesmí chybět. Yenkee Candle, svíčky s originálním designem pro každou náladu. Má váš tatínek rád vůni kokosů? Potom mu kupte do pracovny Black Coconut. Maminka vášnivě pěstuje levandule? Ideální dárek bude tedy svíčka Lemon Levander. Chcete-li si navodit vánoční atmosféru bez vaření jablečného punče nebo pečení štrůdlu, stačí si zapálit svíčku Cinnamon stick.

Dárky přijdou až k vám domů a vás čeká stres, že je nestihnete zabalit, nebo že to nebude vypadat dostatečně dobře? Nakupujte v dárkových kazetách, na které vás odkáže speciální vánoční rozcestník. Potom už jen dárek opatříte jmenovkou a může jít pod stromeček. Prožijte klidné Vánoce bez stresu a shonu. Nakupte z domova a užijte si tu správnou pohodu.