Která žena by nemilovala parfémy! Brilantní vůně k něžnému pohlaví již neodmyslitelně patří a jsou proto dárkem, který nám ženám pod stromečkem vždy vykouzlí zářivý úsměv. Jenže který je ten pravý? Ve speciálním vánočním rozcestníku jsme pro vás vytřídili jen ty nejoblíbenější a nejvymazlenější tipy na vánoční dárky, abyste zbytečně nemuseli ztrácet čas procházením více než 1 milionu produktů v nabídce online parfumerie Elnino.cz. Dárkové kazety, bestsellery i žhavé novinky letošního roku. Vybírat je opravdu z čeho. Které dámské vůně se ale řadí mezi TOP hity Vánoc 2018?

Ohromující vůně pro ty, kteří milují květiny

Nechte se vtáhnout do zářivého světa Christian Dior Joy by Dior a okuste na vlastní kůži tuto jemnou a smyslnou vůni plnou jiskřivých citrusů, ohromujících květů a krémového pižma. Obklopte se delikátní novinkou roku 2018 Joy by Dior, dámskou vůní, která mizí z regálů parfumérií neskutečnou rychlostí. Excelentní až 14 hodinová výdrž, fenomenální spojení květů jasmínu a růží, čerstvost citrusů a skvostné elegantní zpracování, které vás zaplaví dávkou luxusu kdykoli budete chtít.

Nechte se rozmazlovat novinkou od značky Calvin Klein

Každá žena je neobyčejná a zajímavá – inspirujte se a poodhalte i vy světu svou jedinečnou vnitřní krásu. Zasloužíte si být hýčkána tím nejlepším a nová dámská vůně Calvin Klein Women je k tomu přímo předurčena. Osvěžující eukalyptus s citrusy, ohromující bílé květy magnolie a jasmínu jdou ruku v ruce s orientálními akordy olibana, ambroxanu a cedru. Calvin Klein Women, to je neobyčejná dámská vůně plná nečekaných kontrastů, kterou oceníte každý den.

Obujte si voňavý střevíček Good Girl

Prožijte svou vlastní pohádku! I vy se můžete stát sexy Popelkou pro svého prince díky gurmánské dámské vůni Carolina Herrera Good Girl. Intenzivní, nespoutaná, vášnivá. Carolina Herrera Good Girl je sladce orientální vůní plnou touhy, hravosti a smyslnosti. Pro tuto silně návykovou vůni jsou typické tóny kakaa a fazole tonky. Nápaditá kompozice se může pochlubit netradičním zpracováním a novátorským pojetím, díky kterému se dámská vůně Good Girl stala okamžitě hitem.