Doba je náročná a požadavky na výkon v ložnici jsou stále vyšší. Ať už máte stálý vztah nebo si rádi uděláte "pánskou jízdu", určitě nechcete zažít zklamání právě v té nejnevhodnější chvíli. Pokud jste již nebodaj zažili selhání s erekcí nebo s rychlým poklesem výkonnosti, nyní je ten nejlepší čas s tím něco udělat. Zkuste afrodisiaka!

Ženšen

Tato tradiční asijská bylinka je hotový životabudič. Už staletí je využívána pro zvýšení energie, vitality a posílení celkové výkonnosti. Málokdo ví, že jde také o poměrně silné afrodiziakum, které má obrovský skrytý potenciál.

Ženšen pomáhá na intenzivnější prokrvení celé oblasti pánve a genitálií a to dokonce nejen u mužů, ale i u žen. Má stimulační účinek na sexuální apetit a podporuje libido. Zároveň však působí příznivě i na nervový systém a dokáže tlumit extrémní výkyvy. To se hodí i tehdy, pokud máte potíže s příliš rychlou ejakulací.

Řeřicha

Toto afrodiziakum budete asi spíše znát pod jeho zahraničním pojmenováním Maca. Jde o jihoamerickou bylinku, která je známá také jako "peruánská viagra" a jde o velmi účinné afrodisiakum pro muže. Pomáhá na lepší erekci i zvýšení libida.

Tajemství rostliny je v tom, že obsahuje mnoho aminokyselin, vitamínů a stopových prvků s účinkem na krevní oběh a testosteron. Podporuje tak lepší prokrvení pohlavní soustavy, jakož i celkově vitalitu a zvýšení energie. Domácí indiánské kmeny kdysi využívali rostlinu před bojovou výpravou, aby podpořily fyzickou sílu válečníků.

Kotvičník

Tribulus Terrestris, tak se odborně nazývá rostlina známá u nás jako Kotvičník zemní. Popularitu si tato rostlina získala zejména u kulturistů, kde je známý bulharský tribulus. Bylina posiluje přirozenou tvorbu testosteronu důležitého pro svaly, zejména jejich objem a výkonnost. Má také výrazné posilující účinky na libido a potenci.

Právě tyto dvě oblasti sexuálního zdraví jsou totiž nejvíce závislé na hladiny testosteronu v těle. Jelikož ten u mužů přirozeně začíná klesat se stoupajícím věkem, právě Tribulus jim může pomoci najít ztracený sexuální apetit i potenci.

Chilli

Koření jsou zvláštní skupina afrodiziak, které používáte i běžně v kuchyni a možná jste ani netušili, jakou mají sílu. Bazalka, oregano, skořice nebo pepř jsou zajímavé afrodisiaka, ale jedna koření vyčnívá nad všechny ostatní: chilli.

Známé pálivé papričky jsou ideálním pomocníkem při výkonu v posteli. Obsahují totiž kapsaicin, specifickou látku, která jim dává štiplavost, ale zároveň stimuluje krevní oběh. Výsledkem je lepší prokrvení topořivých těles v penisu, což se odrazí i na erekci. Ta je jednak pevnější, ale zejména ji víte udržet delší dobu.

Mořské plody a ryby

K známým afrodiziakem patří i dary moře. Zřejmě nejpopulárnější jsou ústřice, které podporují pohlavní hormony a jejich přirozenou hladinu, u mužů je to testosteron. Kromě nich byste neměli zapomínat ani na ryby. Jsou dobrým zdrojem aminokyselin, které zlepšují prokrvení genitálií a také obsahují látky stimulující sexuální apetit.

Do jídelníčku proto můžete cíleně zařadit například lososa, pstruha, tuňáka, sledě nebo makrelu. Ryby mají velmi pozitivní význam i pro potenci, obsahují totiž mnoho zinku. Tento minerál má smysl při tvorbě a dozrávání spermií ve varlatech.

Zkuste všechny v jednom díky eJoy® LONG

Zmíněné afrodisiaka lze konzumovat jako suroviny a potraviny v rámci jídelníčku. Ne vždy je to ale nejlepší forma, zvláště pokud jde o jejich koncentraci. S dobrou zprávou proto přišel teprve nedávno výrobce známých přípravků pro muže, značka eJoy®.

Chcete-li podpořit svůj sexuální život komplexně a zároveň účinně, mnoho zmíněných afrodiziak najdete iv přípravku eJoy® LONG. Jde o perorálně tobolky, které stačí užít 30 minut před pohlavním stykem. Obsahují například Tribulus, Macu nebo extrakt z chilli, které vám pomohou ke zlepšení erekce a zvýšení sexuálního apetitu.

eJoy® LONG má zároveň inovované složení o zmíněný Ženšen. Díky tomu pomáhá i na prodloužení pohlavního styku a oddálení příliš rychlé ejakulace. Působí totiž proti nadměrné vzrušivosti a vy tak "vydržíte" mnohem déle, než předtím.

Přípravek kombinuje ověřené afrodisiaka ve vysoké koncentraci, díky čemuž využijete jejich sílu naplno. Tak co, chcete s eJoy® LONG pozitivně překvapit sebe i svou partnerku?