Nové město, nový domov, nový začátek... než se všechno změní v noční můru.

Když se Kesley se svým manželem a malou dcerkou přestěhuje do nového města, má to pro ni i její rodinu být nový začátek. Hned druhý den se ale vše změní v noční můru – poté, co jde vyzvedout holčičku do školky. Tam ji totiž nikdo nikdy neviděl a neexistuje ani žádný záznam, že by tam Kesley vůbec kdy byla. A když se pokusí zkontaktovat manžela, zjistí, že ten také zmizel beze stopy. Případu se ujímá detektiv Paul Ryan a rychle odhaluje další a další mezery v Kesleyině příběhu, jakoby mu vždy řekla jen Ještě jednu lež a pravda byla pohřbená někde velmi hluboko...

Stojí na nesprávné straně... a to se neodpouští!

Laura Griffinová je zkušená autorka krimi románů s romantickou zápletkou, její spisovatelský um můžete posoudit v románu Na život a na smrt. Když se mladá soukromá vyšetřovatelka Kira stane svědkem svého parťáka a mentora, ocitne se Kira v hledáčku vrahů. Na ochranu je jí přidělen Jeremy – bývalý mariňák, který toho sice moc nenamluví, ale z duše nenávidí nespravedlnost a bezpráví...a mezi ním Kirou to pořádně jiskří. Když ale přibyde další mrtvý, vzájemná přitažlivost musí stranou, bude to totiž boj na život a na smrt.

Zmizení mladé dívky strhne masku spořádaného maloměsta...

Když po jednom večírku ve skalách zmizí sedmnáctiletá Abi, zapůsobí to v americkém maloměstě Whistlig Ridge jako jiskra v sudu střelného prachu. Zdání spořádanosti bere za své a na povrch vyplouvá potlačovaná zášť, skryté prohřešky i maskované předsudky. Zmizení Abi vyhodí dosud strnulou společnost do povětří a v usedajícím prachu se pomalu odkrývá pravda o tom, co se tehdy v noci u skal stalo. Debutový román Za dveřmi tma mladé angličanky Anny Bailey vzbudil v knižním světě rozruch ještě před svým vydáním. A vy se teď můžete přesvědčit, zda oprávněně.

Knihy koupíte na e-shopu www.grada.cz a pro další knižní inspiraci sledujte nakladatelství Metafora a jeho stejnojmenné sociální sítě.