V katalogu Audioteky, platformy s více než 6 700 audioknih, najdete i díla v superprodukčním zpracování. Každé vyniká originálními zvukovými efekty a autentickou hudbou. Ukázkovým příkladem je Úča musí pryč Lutze Hübnera dle úspěšné hry Divadla Verze. Děj se odehrává na rodičovské schůzce, kde vřou emoce kvůli rapidnímu zhoršení prospěchu, navíc v době, kdy žáky čekají přestupové zkoušky na gymnázia. A viníkem je samozřejmě třídní učitelka, kterou je třeba ihned odvolat! V hlavních rolích září Petra Špalková, David Prachař, Linda Rybová a další výteční herci.

Audioteka ale pro vás přichystala spoustu dalších lákadel jako například:

Tim Weaver: Ztracené střípky

Rebeka je od rozchodu s manželem na všechno sama. Náročná práce v nemocnici a výchova dvou dcer si na ní začíná vybírat svou daň, a tak se rozhodne na jeden den všeho nechat a doprovodit svého bratra Johnyho na pracovní výlet na odlehlý ostrov. Jenže jeden den se nakonec protáhne na pět měsíců... Ponořte se do krimi příběhu plného zvratů a napínavých momentů od autora bestsellerové ságy s vyšetřovatelem Davidem Rakerem. Vypráví Zuzana Slavíková.

Lisa See: Tajemství hedvábného vějíře

Hluboce jímavý příběh nás vrací do čínské historie. Vypráví o utajeném přátelství dvou dívek a zvláštním „ženském“ písmu nu-šu, které jim pomáhalo překonat kruté zvyklosti Číny 19. století. Když manželky a dcery chodily s podvázanými chodidly a žily téměř v úplné izolaci, byly v provincii Chu-nan některé dívky spojovány do dvojic se svým druhým já, v citových svazcích, které trvaly zpravidla až do smrti... Vyslechněte si zpověď jedné z nich v podání Dagmar Čárové.

U každého titulu najdete ukázku k poslechu zdarma, abyste se předem přesvědčili, že vám konkrétní zpracování vyhovuje. A pak už posloucháte v aplikaci Audioteka, která má řadu užitečných funkcí. Například díky podpoře Apple Car Play a Android Auto si audioknihy užijete i na cestách.

Více na www.audioteka.cz.