1) Prostřílejte se do skvělé nálady

Jde o aktivitu, kterou byste si typicky představili jako vhodný dárek pro muže, možná by vás ale překvapilo, kolik žen si voucher na střelnici dokáže skutečně užít. Dejte oslavenci příležitost vzít do ruky skutečné zbraně a zastřílet si na terč. Často si jako malí hrajeme s pistolkami, koukáme na akční filmy, hrajeme hry s válečnou tematikou a skutečnou zbraň přitom v ruce nedržíme. Profesionální střelnice je ideální příležitostí, jak si vše vyzkoušet.

2) Vyrobte dárek od srdce

Je nutné neustále něco kupovat? Vložte do dárku kus sebe a vyrobte něco zcela unikátního. Můžete zkusit klasické ruční práce a řemesla. Třeba uplést či ušít originální kus oděvu, vyrobit sadu nádobí z keramiky, namalovat obrázek nebo třeba vyrobit něco ze dřeva.

Nebojte se toho, že výsledek nebude dokonalý. Právě v nedokonalosti totiž spočívá krása ručních výrobků! Pokud do práce vložíte kus sebe, stane se dárek jednou z vůbec nejoblíbenějších věcí obdarovaného, které si bude skutečně vážit.

3) Voucher na dovolenou

Pokud se na dárek složíte ve více lidech, je skvělým tipem zejména v případě kulatých narozenin poukaz na dovolenou v zahraničí. Nemusíte přitom konkrétně vybírat destinaci, stačí jen darovat určitý obnos a pořídit za něj poukaz v cestovní kanceláři. Obdarovaný už si pak sám vybere, zda zvolí dovolenou u moře, zajímavé město nebo třeba výlet v horách. Jde o dar, který potěší skutečně každého.

4) Darujte trochu svého času

Čas je to nejcennější, co máme, a žádné finanční ani materiální statky se mu nemohou vyrovnat. Pokud tedy svému blízkému darujete trochu svého času, darujete mu skutečně unikátní dar. Naplánujte si společný víkend, nebo třeba jen procházku na oblíbeném místě. Zkrátka připravte ten nejlepší den plný kvalitně strávených chvilek!

5) Workshopy a vzdělávací kurzy

Skvělým darem jsou i nejrůznější poukazy na vzdělávací kurzy a praktické workshopy. Kurzy vaření, rybaření, univerzita třetího věku, zájmové kroužky… Existuje nespočet příležitostí, mnoho z nich lze dnes navíc absolvovat i online, pokud obdarovaný takovou variantu preferuje.