Stella Wallinová během jediného dne přišla o všechno – perspektivního milence, práci, a dokonce i domov. Po divoké noci strávené pitím, sledováním aktivit svého ex na Facebooku a sebelítostí dojde k jedinému závěru, jak se z téhle šlamastiky vyhrabat. Musí opustit Stockholm. Kam se odstěhuje, si ale nemůže moc vybírat. Útočiště jí tak poskytne omšelý domek ve vesnici na jihu Švédska. Pro Stellu představuje místo plné vzpomínek – a také zdivočelých koz, otravných teenagerů a jednoho namyšleného ekofarmáře Thora… který ale, jak se brzy ukáže, umí nečekaně dobře líbat.

Tím ale Stelliny venkovské trampoty teprve začínají. Brzy je vtažena do konfliktů, které hýbou celou vesnicí, a přitom ještě stíhá pátrat po věcech ze své minulosti. Román Jen o trochu víc je plný oblíbených ingrediencí, které charakterizují Simonu Ahrnstedtovou – humoru, romantiky, společenské uvědomělosti a živoucích postav a erotiky.

Přitahují se protiklady?

Této otázce se Simona Ahrstedtová věnuje ve své stejnojmenné sérii. Jen o trochu víc je její druhou knihou. První díl – Všechno, co chci, vyšel v roce 2020. Čtenáři se v nové knižní řadě mohou opět těšit na pořádnou dávku jiskření, erotiky a samozřejmě na dobré konce. České čtenářky se s knihami autorky mohly seznámit již v roce 2016, kdy odstartovala sérii ze světa stockholmských vyšších vrstev a z prostředí drsného byznysu, okořeněný rivalitou a nespoutanou vášní.

Úspěšná autorka s českými kořeny

Jméno Simony Ahrstedtové, švédské spisovatelky s českým původem, je čtenářkám dobře známo. Simona je držitelkou mnoha ocenění a její tvorba spustila novou vlnu švédské romantické literatury o ženách psané ženami. Simoniny knihy se pravidelně umisťují v žebříčcích bestsellerů v Německu i jejím domovském Švédsku. V roce 2021 se prodeje jejích knih vyhouply přes magický jeden milion kusů – jeden milion nadšených čtenářek (a čtenářů), kteří nedočkavě čekají na další knihu královny severských romancí.

Knihu zakoupíte na www.grada.cz a pro více knižní inspirace sledujte nakladatelství Metafora.