Lucie, maminka dvou chlapců, měla pro Proměnu v Pink skvělý předpoklad – stejně krásný úsměv a účes podobného střihu, který stačilo jen vyfoukat do vlny. Ta je pro zpěvačku Pink typická. Stejně jako líčení, které vzhled dotvořilo.

"Na základ jsme použili make-up, který při pravidelném používání zlepšuje stav pleti," vysvětluje vizážista Avonu Pavel Bauer. O důvod víc ho používat každý den! Péče je schovaná přímo v make-upu, takže i po odlíčení zaznamenává zlepšení. Krásně regeneruje, a to chceme nejen po večírku, ale i každý den.

Aby Lucie vypadala ještě více jako Pink, zaměřil se vizážista Pavel Bauer na vykreslení tvaru obličeje, k čemuž použil tónovací perly. Ty využijete klidně jen jako tvářenku.

Oční stíny z řady Power-stay mají řadu výhod - dobře se nanáší, skvěle drží, jsou velmi stabilní, nemusí se ořezávat, dají se použít samostatně nebo v kombinaci se stíny. "Nemusíte mít strach, že se obtisknou, hezky se zatáhnou," říká Bauer ke svému oblíbenému produktu.

Protože jsme chtěli napodobit Pink, snažili jsme se, aby řasy byly co nejhustší, zatočené, výrazné,“ vysvětluje Bauer s tím, že doporučuje řasenku Euphoric, která splňuje všechny vlastnosti řasenky, které chceme mít.

Na denní použití i na večer se pak hodí výrazný parfém.

Použité produkty:

Rozjasňující make-up s hydratačním sérem a SPF 30, Avon, 249 Kč
Tónovací perly, Avon, 379 Kč
Oční stíny v tužce Power Stay, Avon, 279 Kč
Řasenka Euphoric Featherlight, Avon, 239 Kč
Far Away Beyond, Avon, 800 Kč, 50 ml