Tatínky potěšíte exkluzivní kosmetickou soupravou pro muže Bulldog Original Skincare Kit For Men, která obsahuje hydratační krém pro normální pleť, čistící gel na obličej pro normální pleť, čisticí pleťový peeling na obličej a kosmetickou tašku.

Hydratační krém pro normální pleť:

Tento hydratačný krém pre mužov obsahuje aloe vera, camelinový olej a zelený čaj. Byl speciálně vyvinut na hydrataci mužské pokožky. Nezanechává na pokožce lepkavé nebo mastné zbytky. Po použití vypadá pokožka zdravější a je hebká na dotek.

Použití: Je vhodný pro každodenní použití ráno i večer. Aplikujte malé množství krému na vyčištěnou pleť obličeje i krku.

Čistící gel na obličej pro normální pleť:

Tento čistící gel nevysušuje a je určen pro normální mužskou pleť. Obsahuje aloe vera, camelinový olej a zelený čaj. Byl speciálně vyrobený pro čištění pánské pokožky, aby vypadala viditelně čistá a svěží.

Použití:
Malé množství gelu napěňte na vlhké pokožce a opláchněte. Používejte ráno a večer. Potom pokračujte a použijte hydratační krém.

Čistí
Náš čisticí gel pro normální mužskou pleť díky krémové pěně zanechá vaši pleť čistou a hydratovanou. Skvělý způsob, jak začít a ukončit den.

Osvěží
Zažijte osvěžení s naší jedinečnou směsí 8 éterických olejů, které tvoří unikátní vůni našeho produktu. Svrchní citrusové tóny a dřevěné zemité tóny dodávají našemu čisticímu gelu lehkou, svěží, přitom maskulinní vůni.

Nevysuší
Náš čistící gel na normální mužskou pleť obsahuje pečlivě vybrané přírodní ingredience a ty nejlepší poznatky z vědy. Díky této kombinaci je jemný a pleť nevysušuje.

Čisticí pleťový peeling na obličej pro muže

Odstranění odumřelých kožních buněk a zanechává pleť jemnou a hloubkově vyčištěnou.

Použití
Navlhčete obličej teplou vodou. Jemně vmasírujte malé množství přípravku do pokožky a dobře opláchněte. Pokračujte s péčí s hydratačním krémem pro normální pleť.

Peeling
Stručně řečeno, to znamená, že náš peeling na obličej pro normální pleť obsahuje drobné částečky ovesného jádra, mandlového prášku a semen z olivovníku, které jemně vyhladí pokožku.

Hloubkově čistí
Jemná, přitom velmi účinná receptura byla vyvinuta na řešení problémů, s nimiž se setkává mužská pokožka například právě v oblasti pod vousy. Přípravek zanechává pokožku hloubkově vyčištěnou.

Vyhlazuje
Použití peelingu na obličej až třikrát týdně zanechá vaši pokožku hladkou a dobře udržovanou.

Kosmetickou soupravu pro muže Bulldog Original Skincare Kit For Men můžete zakoupit na www.notino.cz.

Chcete pro svého tatínka na Den otců získat jeden ze tří balíčků s trendovým dárkovým balíčkem pánské kosmetiky Bulldog Duo set, který obsahuje hydratační krém pro normální pleť 100 ml a čisticí gel na obličej 150 ml? Stačí odpovědět na tuto otázku:

#competition|123|kafe#